Gabriela Firea: USL nu mai există în Ilfov, propun un act de neagresiune între PSD şi PNL

Președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a declarat luni că în acest județ USL nu mai există și, prin urmare, va propune un pact de neagresiune între organizațiile PSD și PNL din Ilfov, potrivit Mediafax.

06 ian. 2014, 13:51
Gabriela Firea: USL nu mai există în Ilfov, propun un act de neagresiune între PSD şi PNL

„Voi face solicitarea colegilor din BPN, în special președintelui Victor Ponta, de a adresa președintelui PNL Ilfov (Marian Petrache — n.r.) azi un document care să exprime un pact de neagresiune la nivelul județului pe modelul pactului de neagresiune de la Botoșani, dar care nu a fost semnat de către președintele PNL Botoșani, ci doar de către PSD. Vom afla dacă aliații liberali mai vor sau nu să fie în cadrul USL”, a spus aceasta.

Gabriela Firea a adăugat că, la acest moment, la Ilfov, „USL nu mai există”.

„PNL preferă să conducă la nivel local împreună cu PDL. Avem un vicepreședinte de Consiliu Județean din partea PDL, ceea ce este inadmisibil pentru că protocolul USL la nivel național interzice colaborarea de acest tip la nivel local. (…) Voi solicita organizarea unei ședințe a Consiliului extraordinar sau de îndată în care vicepreședinții PSD și UNPR să-și reia pozițiile”, a spus Firea.