Gabriela Firea: Voi spune "da" la referendumul din 6 - 7 octombrie

Publicat: Marţi, 25 Septembrie 2018 12:24 // Actualizat: Marţi, 25 Septembrie 2018 13:01 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizează că va spune "da" la referendumul din 6 - 7 septembrie, adăugând că familia reprezintă "legătura cu trecutul şi puntea către viitor".

"'Familia este legătura noastră cu trecutul şi puntea către viitor'. Pentru mine, căsătoria înseamnă comuniunea bazată pe iubire şi respect dintre o femeie şi un bărbat. Voi spune 'da' la referendumul din 6 - 7 octombrie", a scris edilul general pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6 - 7 octombrie.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor la referendum şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, "familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constituţie Gabriela Firea referendum
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
24 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H