Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Dani Oțil s-a zgârcit la cadou: „Nu pot să concurez cu ce mi-a oferit ea”

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani, ia soțul ei, Dani Oțil, a încercat să-i facă un cadou pe măsură, cu toate acestea, prezentatorul TV a eșuat lamentabil.

22 nov. 2021, 22:42
Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Dani Oțil s-a zgârcit la cadou: „Nu pot să concurez cu ce mi-a oferit ea”

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani, iar Dani Oțil s-a străduit să-i facă o surpriză cât mai frumoasă mamei copilului său.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu a fost totuși deloc inspirat. Oricât a încercat Dani Oțil să găsească un cadou pentru soția sa, și-a dat seama că nimic nu poate egala darul pe care l-a primit de la aceasta și anume copilul căruia i-a dat naștere.

Dani Oţil şi-a botezat fiul. Ce ţinută a purtat Gabriela Prisăcariu: „Hai că ne-a ieşit bine”

Dani Oțil a mărturisit azi, în cadrul matinalului, că îi este recunoscător pentru iubirea pe care i-o oferă și că i-a făcut cadou de ziua ei o umilă cremă de picioare.

„Azi e ziua soției, n-am cum să trec peste asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot să intru în competiție cu ce mi-a făcut soția – un salam de biscuiți.

Îi zic salam de biscuiți copilului că așa se face pe zi ce trece. Indiferent de ce i-aș lua nu pot să egalez cadoul ăsta…așa că i-am luat o cremă de picioare. La mulți ani și felicitări și mulțumesc pentru că ne suporți pe toți!’, a declarat Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani Oţil. Gabriela Prisăcariu a născut un băieţel acum o lună, însă a dat jos rapid kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii şi arată impecabil!

Dani Oţil dezvăluie de ce a făcut un copil cu Gabriela Prisăcariu. „Nu mi-am dorit nici eu, nici soţia!”

Soţia lui Dani Oţil a postat mai multe fotografii pe Instagram, în urma cărora a fost criticată de alte mămici pe motiv că a slăbit imediat după ce a născut! „S-a muncit ceva anul asta…(blugii din prima poza inca nu ma incap)”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii cu care demonstrează că a revenit la silueta de dinaintea naşterii. Mai multe fane sunt de părere că Gabriela Prisăcariu nu se gândește și la restul mamelor care rămân cu multe kilograme după ce nasc și postează fotografii cu ea și cu silueta ei de invidiat!

Gabriela Prisăcariu a răbufnit și a avut o reacţie dură la adresa celor care o judecă pentru silueta ei de după naștere. „Am o întrebare pentru toate astea de vă frustează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere”, a scris Gabriela Prisăcariu pe de Instagram.