Gabriela Prisăcariu a luat 20 de kilograme! Cum arată soţia lui Dani Oţil în ultima lună de sarcină FOTO

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor câte kilograme a luat în greutate până în momentul de față, dar și ce dietă a ținut pentru a se menține totuși în formă. Soţia lui Dani Oţil se află în ultima lună de sarcină.

30 aug. 2021, 16:31
Gabriela Prisăcariu a luat 20 de kilograme! Cum arată soţia lui Dani Oţil în ultima lună de sarcină FOTO

Gabriela Prisăcariu a luat 20 de kilograme! Gabriela Prisăcariu își va putea ține în curând bebelușul la piept. Soția lui Dani Oțil și-a ținut fanii la curent în toată această perioadă frumoasă din viața ei și le-a mărturisit, recent, câte kilograme a luat în greutate pe timpul sarcinii.

Gabriela Prisăcariu a luat 20 de kilograme!

Gabriela Prisăcariu a mâncat sănătos și a acumulat, până în momentul de față, 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit că nutriționistul i-a recomandat să mănânce tot ce-și dorește, dar singura problemă pe care blondina a întâmpinat-o a fost că nu a mai avut voie să facă sport. „Fericită și cu 20 de kilograme în plus”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul unor imagini postate pe Instagram.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au ales numele bebeluşului. „Ce, ce are?”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiat. Cei doi se gândesc deja și la al doilea copil. Potrivit fostului model, cei doi viitori părinți și-ar mai dori un bebeluș. „Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu.