Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Soţia prezentatorului de la Neatza cu Răzvan şi Dani a făcut o declaraţie care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Vedeta a răbufnit în urma unui articol scris în presă zilele trecute.

14 apr. 2022, 12:11
Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”
Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Fotomodelul nu s-a putut abţine şi a simţit nevoia să îi ia apărarea soţului ei, după ce s-a scris în presă faptul că prezentatorul a fost bonă în weekend, iar blondina a ieşit în club. Vedeta a fost revoltată şi de faptul că soţul ei a fost numit „micuţ”, astfel a făcut o remarcă ce i-a uimit pe fani.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, surpriză de proporții! A postat prima imagine cu chipul neacoperit al fiului ei cu Dani Oțil. Reacția prezentatorului

Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil

Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce „micuțul prezentator” – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat „bonă” și foarte ironic spus. Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze?

În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. În cea mai nouă ediţie, Dani Oțil va avea parte și de roast, făcut chiar de soţia lui, Gabriela Prisăcariu.

După cum s-a arătat în promo, Gabriela Prisăcariu va face o serie de glume la adresa acestuia, printre care una dintre ele face referire la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.