Gabriela Prisăcariu, surpriză de proporții! A postat prima imagine cu chipul neacoperit al fiului ei cu Dani Oțil. Reacția prezentatorului

Gabriela Prisăcariu a oferit fanilor o supriză neașteptată, azi, după ce a postat pe Instagram prima imagine cu chipul copilului ei și al lui Dani Oțil.

23 nov. 2021, 23:39
Gabriela Prisăcariu, surpriză de proporții! A postat prima imagine cu chipul neacoperit al fiului ei cu Dani Oțil. Reacția prezentatorului

Gabriela Prisăcariu a postat azi pe contul de Instragram prima imaginea cu fiul ei, în care micuțului i se poate vedea pentru prima dată fața.

Soția lui Dani Oțil a avut grijă ca fiul ei să nu fie expus în public încă din primele zile de viață, motiv pentru care aceasta întotdeauna i-a acoperit chipul atunci când se poza ținându-l în brațe.

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Dani Oțil s-a zgârcit la cadou: „Nu pot să concurez cu ce mi-a oferit ea”

Azi, în sfârșit Gabriela a oferit lumii întregi prima imagine în care cel fiul ei și al lui Dani Oțil poate fi văzut zâmbind în timp ce mama sa îl cuprinde grijulie în brațe. Poza a făcut deliciul fanilor, mai ales că fericita mamă și copilul ei sunt îmbrăcați în pijamale asortate, în carouri, de culore roșie.

Poza a adunat mii de aprecieri din partea utilizatorilor în doar câteva ore.

Gabriela Prisăcariu, desfiinţată pe internet. Cum a reacţionat soţia lui Dani Oţil

Reacția lui Dani Oțil a apărut imediat, prezentatorul a postat un comentariu glumeț la poza cu fiul său: „Are gropite?! Acu vad. E închiriat pt poză? Nu e al meu”.