Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul: „Cât de rău poți să fii, să dai astfel de mesaje urâte”

Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul. Tiago, băiatul de numai doi ani, a fost ținta oamenilor răutăcioși de pe rețelele sociale, acolo unde mama lui îl postează ocazional. În urma mesajelor, blondina nu s-a mai putut abține și a dat o replică dură.

14 oct. 2023, 22:33
Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul: „Cât de rău poți să fii, să dai astfel de mesaje urâte”
Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul

Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul. Vedeta nu a ezitat să îi răspundă, spunând pe alocuri că ea „s-a obișnuit cu mesajele urâte”, dar să nu se lege de fiul ei.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, despărțiți de diferența de înălțime. Prezentatorul este mult mai scund decât soția sa: „Uită-te cât sunt eu. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14”

Gabriela Prisăcariu a luat foc după ce o fană i-ar fi jignit copilul

Păcat că seamănă cu nesuferita aia de maică-sa”, a scris o internaută, în dreptul unei imagini cu Tiago. Gabriela a transmis că se va gândi de două ori de acum înainte dacă îl va mai posta pe fiul ei pe rețelele sociale.

Nu ne mai facem bine niciodată! Cât de răi să fim ca oameni, cât de rău poți să fii și de frustrat să fii ca să ajungi să dai mesaje urâte despre un copil.

Înțeleg ca eu să primesc mesaje urâte, deși nici asta nu mi se pare normal, dar m-am obișnuit cu lucrul ăsta, invidia este mare și na, aia e! Dar el este un copil, mă gândesc foarte serios să nu-l mai postez pe Tiago și îi înțeleg pe oamenii care au ales să nu-și mai posteze copiii, deși și ei sunt super judecați pentru lucrul ăsta, dar poate că este mai bine așa”, a spus soția lui Dani Oțil, pe pagina sa de Instagram.

Cu ce problemă s-a confruntat Gabriela Prisăcariu

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că se confruntă cu o problemă total neașteptată, care este legată chiar de fiul ei, Luca Tiago. Atât Gabriela Prisăcariu, cât și Dani Oțil sunt extrem de îngrijorați, fiind foarte aproape să atingă limita exasperării.

În ultima vreme, fiul blondinei refuză sub orice formă să se mai dezbrace. Ba chiar mai mult de atât, micuțul Tiago nu mai vrea să stea nici la băiță. Părinții sunt de-a dreptul disperați, iar Gabriela a dezvăluit că a încercat toate metodele care i-au putut trece prin minte, pentru a-l face să uite de această fixație. Se pare că, totuși, nimic nu a funcționat, iar micuțul pur și simplu nu vrea să fie văzut dezbrăcat.