Gabriela Prisăcariu, într-o nouă ipostază sexy: „E ciudat să nu-mi mai pot cuprinde talia cu mâinile”

Soţia lui Dani Oţil a publicat o nouă fotografie pe reţelele sociale, în care îşi imortalizează cu mândrie burtica de gravidă.

14 iun. 2021, 17:06
Gabriela Prisăcariu, într-o nouă ipostază sexy: „E ciudat să nu-mi mai pot cuprinde talia cu mâinile”

Gabriela Prisăcariu, într-o nouă ipostază sexy. „Recunosc că este ciudat să nu îmi mai pot cuprinde talia cu mâinile… dar niciodată nu m-am simțit atât de bine cu corpul meu”, sunt gândurile unei viitoare mămici care radiază de fericire.

În urmă cu câteva zile, Gabriela a mărturisit pe Facebook că a avut poftă de chipsuri picante, însă acestea nu i-au picat deloc bine, întrucât, de fel, ea nu mănâncă picant. Iar după ce a făcut-o, a simțit dureri la fiere, motiv pentru care acum trebuie să consume doar sucuri naturale, până ce lucrurile vor reveni la normal.

Citeste si Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu după ce s-a însurat. „Se pot depune flori și la Monaco!”

Gabriela Prisăcariu, într-o nouă ipostază sexy

În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci, astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc, bebelușule”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Reamintim că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit la data de 15 mai 2021, într-un cadru restrâns. Dani Oțil a anunțat, într-o postare publicată pe pagina de Facebook, că va deveni tătic: „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule…Pentru toți… Hai ca am glumit…nu pt voi, ci pentru noi…O să avem un copil!

Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

Citeste si Dani Oţil, dezvăluiri de budoar din timpul relaţiei cu Mihaela Rădulescu: „Niște domni făceau mișto de felul cum arăta ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor în telefon”loading...