Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu după ce s-a însurat. „Se pot depune flori și la Monaco!”

Dani Oțil tocmai s-a însurat cu Gabriela Prisăcariu şi se pregătește să devină tată. "Matinalul" nu s-a putut abține să facă un comentariu acid la adresa fostei sle iubite, Mihela Rădulescu, cu care a avut o relaţie timp de șase ani.

19 mai 2021, 10:10
Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu după ce s-a însurat. „Se pot depune flori și la Monaco!”

Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat. Astfel, vorbind de nunta sa cu Gabriela Prisăcariu, el a făcut o aluzie că „diva de la Monaco” ar suferi din cauza căsătoriei sale și că ar fi ținut doliu. „Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani. Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo”,  a spus Dani Oțil.

Dani Oțil, mesaj umilitor pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, spunea, în schimb, Mihaela Rădulescu acum ceva timp. După despărțirea lui Dani Oțil de Mihaela Rădulescu, acesta a spus că prima invitație la nunta sa va fi pe numele „divei de la Monaco”. „Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulțumească. Uite, de asta, prima invitație la nunta mea (cu cine s-o califica) e scrisă în alb, pe numele Mihaelei”, a spus Dani Oțil.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă. GALERIE FOTO

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinții unui băiețel minunat. Celebrul model a făcut anunțul la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisecariu, a purtat o rochie de mireasă identică cu a unei alte vedete din România. Cine a fost faimosul designer?