Val de reacţii pe reţelele sociale după ce Gabriela Prisăcariu s-a pozat la duş, ascunsă după o plantă minusculă: „Cine a pus planta-n drum, ăla a fost om nebun”/”Vai, mama ta. Ai uitat că ai copil”

Model de succes, Gabriela Prisăcariu nu ezită să-şi imortalizeze silueta ori de câte ori prinde ocazia. Iar atunci când cadrul chiar o ajută, soția prezentatorului de la Antena 1 împărtăşeşte cu geneorizate aceste poze cu fanii ei de pe reţelele sociale.

05 ian. 2023, 11:52

Gabriela Prisăcariu la duş este o ipostază în care nu a mai fost văzută până acum. Poza nu este, însă, realizată într-o banală cabină de duş, ci într-un decor exotic. Mai exact în Maldive, acolo unde modelul şi prezentatorul de la Antena 1 şi-au petrecut vacanţa de sărbători.

De Crăciun, Gabriela și Dani Oțil au ales să rămână acasă, alături de fiul lor, însă, de Revelion, cei doi au ales să părăsească România și să meargă într-o detinație de vis. Pentru a petrece noaptea dintre ani, cei doi au ales Maldive, acolo unde au ajuns după 24 ore de zbor.

Cum era de așteptat, Gabriela și-a răsfățat fanii cu ipostaze care de care mai sexy, în decoruri care de care mai luxoase. Surpriza a venit, însă, atunci când soția lui Dani s-a lăsat filmată în toată splendoarea chiar la duș. Priveliştea este uşor obturată de o plantă exotică, a cărei menire nu este doar artistică, ci şi una practică, aceea de a ascunde măcar parţial goliciunea frumoasei Gabriela Prisăcaru.

Citeste si Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Modelul se mândreşte cu o siluetă fără cusur, pe care şi-a recăpătat-o la foarte scurt timp după nașterea micuțul Tiago.

Gabriela Prisăcariu a pozat goală la duş. Val de reacţii pe reţelele sociale

Cum era de aşteptat, reacţiile nu au întârziat să apară. Unele transmiteau indignare, altele admiraţie. Unii comentatori o critică pentru că este prea slabă, alții sunt de părere că această ipostază este complet nepotrivită pentru o mamă.

„Cine a pus planta in drum… ăla a fost om nebun!”

„N-ar bate un pic vântul pe-acolo”

„De aici și zicala „Slaba ca o frunză””

”Vai mama voastră. Ați uitat că aveți copil. Săracul copil”,

”Anorexia se apropie”,

Citeste si Dani Oţil nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu. A spus asta, public, despre fosta lui iubită

”Scuze, dar în România se exagerează cu slabitul ăsta. Ești prea slabă”,

”Ești o dulcică, Găbița… dar 2-3kg în plus n-ar strica…”,

”Nu este vorba de cum arăti, este vorba că tu, în general, nu ai altceva de arătat decât corpul… trist că te mândrești doar cu atat!”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de urmăritori la postarea Gabrielei.