Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil, Revelion de coşmar în Maldive. Cum i-a prins miezul nopţii dintre ani

Celebrul prezentator TV și partenera sa de viață au hotărât ca, la trecerea dintre ani, să petreacă în cuplu, într-un mod romantic, în Maldive. Planul a funcţionat doar parţial, pentru că bagajele lui Dani s-au rătăcit, iar ploaia i-a făcut să doarmă la trecerea dintre ani.

01 ian. 2024, 12:50

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de o petrecere atipică de Revelion!  Gabriela Prisăcariu nu a ezitat și a povestit totul, chiar în această dimineață, pe un Instastory.

La trecerea dintre ani, vedetele s-au întrecut în petreceri grandioase și ținute fastuoase, sărbătorind în locații de fițe. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mers în vacanță la sfârșit de an, în Maldive, acolo unde au rămas și de Revelion. Totuși, cei doi au așteptat Anul Nou într-un mod total neașteptat, pe care chiar soția prezentatorului l-a dezvăluit în mediul online.

Primele imagini spectaculoase de la „Power Couple”! Show-ul prezentat de Dani Oțil va rupe audiențele și va fi peste America Express

Celebrul prezentator TV și partenera sa de viață au hotărât ca, la trecerea dintre ani, să petreacă în cuplu, într-un mod romantic, dar nu totul a ieşit conform planului. Astfel că, în urmă cu câteva zile, cei doi l-au lăsat acasă pe fiul lor, Tiago și au plecat într-o vacanță exotică, în Maldive, acolo unde au petrecut și Revelionul.

Totuși, deși majoritatea vedetelor au „umplut” internetul cu imagini de la petrecerile de Revelion la care au participat, acesta nu a fost și cazul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil. Cei doi au „dispărut” din mediul online de ieri seară, iar soția prezentatorului a dezvăluit motivul, chiar în această dimineață.

Ei bine, vedeta a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au avut parte de o petrecere atipică, mai bine spus, inexistentă. Gabriela Prisăcariu a povestit că pe ea și pe Dani Oțil i-a „prins” Anul Nou dormind, căci ei s-au bucurat noaptea trecută de un somn lung, de mai bine de 12 ore, odihnindu-se după anul greu ce tocmai s-a încheiat. „La mulți ani!!! Am dormit de la ora 21 până la ora 10. A fost un an greu 2023”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în această dimineață, amuzându-se de situație. Într-un Instastory a spus că Maldive i-a primit cu o ploaie torenţială, iar bagajele lui Dani s-au rătăcit prin aeroporturi, astfel că prezentatorul d ela Neatza căuta prin dulapul soţiei ceva haine cu care să întâmpine noul an.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură de o familie împlinită alături de fiul lor Luca Tiago, însă recent, blondina a mărturisit ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia lor. Potrivit acesteia, de când au devenit părinți, ea și prezentatorul TV nu prea mai au timp doar pentru ei, căci se dedică total băiețelului lor.

Tocmai de aceea, cei doi au un obicei pe care îl respectă cu strictețe. Mai exact, o dată la ceva timp, Dani Oțil își ia soția și pleacă în vacanță, doar ei doi, fără fiul lor, pentru a se putea reconecta și pentru a menține vie flacăra pasiunii dintre ei.

„Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la o perioadă ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi și simt din plin acel timp.

Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, dar contează extrem de mult acele câteva zile să fie doar pentru noi doi. Acasă ne întâlnim, dar nu avem timp de noi” ,  a spus Gabriela Prisăcariu, pentru un post TV.

 

Gabriela Prisăcariu a vorbit despre căsnicia cu Dani Oțil. Abia acum s-a aflat. „Nu avem timp de noi”

„Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la o perioadă ne luăm un weekend sau câteva zile doar pentru noi doi și simt din plin acel timp. Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, dar contează extrem de mult acele câteva zile să fie doar pentru noi doi. Acasă ne întâlnim, dar nu avem timp de noi”, a spus Gabriela Prisăcariu, potrivit Wowbiz.

Gabriela Prisăcariu a fost extrem de sinceră și a făcut o serie de dezvăluiri din căsnicia cu Dani Oțil, spunându-le fanilor ce cadou i-a făcut soțul ei în primul an de relație.

Primul cadou primit de la Dani Oțil. „Contează, bineînțeles, orice surpriză contează, nu neapărat că trebuie ca un cadou să fie scump! Apreciez orice cadou și orice lucru la care se gândește că mi-ar plăcea. În primul an de relație mi-a cumpărat un ghiveci cu o plantă de ziua mea! La mine, toate plantele lăsate acasă de mama mea au murit! Nu mă cunoștea, este drept! Dar nu înțelegeam, o plantă? De atunci îi aduc aminte în fiecare an de respectiva plantă! De atunci i-am zis exact ce și cum, nu mai vreau să fiu surprinsă la capitolul acesta!”, a spus Gabriela Prisăcariu, conform Ego.ro.

Într-un interviu pentru playtech.ro, Gabriela Oțil a precizat că și-a dorit foarte mult să facă o impresie bună socrilor săi, lucru care s-a și întâmplat. Fostul fotomodel a ieșit la cină cu părinții lui Dani Oțil, iar totul a fost perfect.

Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: „Avem o regulă!”

Gabriela Prisăcariu are numai cuvinte de laudă la adresa lor, deși la început să temea că nu va fi pe placul lor din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei.

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor”.

Recent, Gabriela Prisăcariu a vorbit despre pasiunea ei pentru shopping, amintindu-și de o situație în care a crezut că Dani Oțil o să facă infarct. Aceasta a mărturisit că soțul i-a încredințat un card, explicându-i că toți banii lor se află acolo. Mai mult, a liniștit-o și i-a spus că aceștia nu se vor termina niciodată.

Ei bine, când a rostit aceste cuvinte, Dani Oțil nu descoperise încă apetitul soției sale pentru cumpărături. Plimbându-se prin magazine, Gabriela Prisăcariu a pus ochii pe câteva produse, iar când a ajuns cu ele la casa de marcat a avut parte de o surpriză de proporții. Aceasta nu a putut cumpăra ce și-a dorit pentru că soldul era insuficient.