Gabriela Spanic dansează alături de un român la Dancing with the Stars, din Ungaria! Cine este Andrei Marga

 Surpriză la show-ul Dancing with the Stars, din Ungaria. Actriţa Gabriela Spanic dansează alături de un român, Andrei Marga, care în urmă cu trei ani a participat la emisiunea Uite cine dansează!

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 14:11
Gabriela Spanic dansează alături de un român la Dancing with the Stars, din Ungaria! Cine este Andrei Marga

Andrei concurează la emisiunea Dancing With the Stars – echivalentă show-ului Dansez pentru tine – alături de una dintre cele mai faimoase actrițe de telenovele, Gabriela Spanic.

Actriţa și-a anunțat participarea la faimosul concurs de dans, în cadrul unui interviu televizat, menționând că este foarte fericită să se numere printre concurenții acestui show.

„Vă salut, oameni frumoși! Eu sunt Gaby Spanic, actriță de telenovele și mai nou, concurenta unui superb show de dans. Mă simt foarte fericită că particip, mai departe vedem ce se va întâmpla.

Sunt onorată de a fi în Budapesta, îmi pare rău că n-am putut să ies mai mult, însă toți muncim foarte mult ca acest show să iasă cum trebuie” a declarat actrița pentru postul de televiziune TV2.

Cine este Andrei Mangra?

Andrei Mangra, partenerul de scenă al Gabrielei Spanic, a devenit cunoscut în 2017, când a participat la show-ul Uite cine dansează, unde a avut-o drept parteneră pe Roxana Ionescu. Tânărul în vârstă de 28 de ani este pasionat de dans sportiv încă din copilărie, pasiune moștenită de la mama sa, care este antrenor de dans.