Gabriela Szabo, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre înfiinţarea unei secţii de FOTBAL la CSM BUCUREŞTI

Gabriela Szabo, directorul general al lui CSM Bucureşti, a vorbit la Pro Sport LIVE despre posibilitatea de a înfiinţa şi o secţie de fotbal.

29 mart. 2019, 11:51
Gabriela Szabo, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre înfiinţarea unei secţii de FOTBAL la CSM BUCUREŞTI

Gabriela Szabo a negat orice posibilă apariţie a unui club de fotbal în acest moment, după ce Alin Petrache, fostul şef al clubului, susţinea, în trecut, că e pregătit să facă acest pas.

Simona Halep, ofertată de cel mai puternic club din România. „Vrei să vii la noi?”

La finalul anului 2016, fostul preşedinte al lui CSM Bucureşti, Alin Petrache, anunţa înfiinţarea unui nou club de fotbal în Bucureşti. Echipa ar fi urmat să poarte acelaşi nume cu cel al echipei de handbal, iar meciurile de acasă ar fi urmat să le desfăşoare pe Arena Naţională.

Cristina Neagu va semna noul contract cu CSM Bucureşti

„Eu nu am avut o asemenea discuţie, cu nimeni, nici cu cei de la Primăria Municipiului Bucureşti, nici cu cei din interiorul clubului. Nu ştiu discuţiile, nici nu am văzut documente în acest sens. Personal, nu am avut nicio discuţie cu PMB să punem bazele unei secţii de fotbal. Vă spun sincer. Nu am un răspuns, ne axăm pe partea de dezvoltare a sportului la nivel de Bucureşti, la cele 14 secţii, dar nu ne-am gândit la fotbal. Dar, cine ştie?”, a declarat Gabriela Szabo.