Gabriela Szabo, către Simona Halep: „Ţin să-ţi mulţumesc în numele sportului românesc pentru tot ce faci”

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a întâmpinat-o cu flori pe Simona Halep, care a revenit duminică în ţară, la o zi după ce a jucat finala turneului de tenis de la Roland Garros, în care a fost învinsă de rusoaica Maria Şarapova cu 6-4, 6-7, 6-4.

08 iun. 2014, 18:34
Gabriela Szabo, către Simona Halep: „Ţin să-ţi mulţumesc în numele sportului românesc pentru tot ce faci”

Simona Halep a fost întâmpinată cu numeroase buchete de trandafiri la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” Otopeni de către numeroşi oficiali ai Federaţiei Române de Tenis şi MTS, reprezentanţi ai media etc.

Cuvintele sunt sărace pentru mine în această după-amiază, cert este că am avut ieri privilegiul să văd meciul Simonei, s-o susţin din tribune şi efectiv pot să spun cu mâna pe inimă că m-am simţit mândră că sunt româncă. Mă simt mândră că sunt alături de ea, m-am simţit mândră că am putut s-o susţin de acolo din tribună alături de alţi suporteri. A fost o după-amiază de vis şi pentru asta în numele sportului românesc ţin să-ţi mulţumesc şi să te felicit pentru tot ceea ce faci. Îmi doresc foarte tare ca de acum încolo mii de copii să vină la stadion, s-o susţină şi de ce nu să îi calce pe urmele Simonei”, a declarat Gabriela Szabo, potrivit Agerpres.

VEZI ŞI Simona Halep s-a întors în România: „Mă bucur că sunt româncă şi vă mulţumesc pentru tot”

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, s-a arătat încrezător că Simona Halep va reuşi şi alte performanţe de marcă în tenisul mondial: ”Am privilegiul să fiu contemporan la conducerea federaţiei cu Simona Halep, acest minunat sportiv al nostru. Simona, care a reuşit să facă fericită o ţară întreagă, e sportiv cu care ne mândrim şi cu siguranţă ne vom mândri pentru numeroasele performanţe deosebite ce vor urma”.

CITEŞTE ŞI ROLAND GARROS 2014. Rafael Nadal a câştigat pentru a NOUA OARĂ turneul