Gafă colosală făcută de Pro TV. S-a dat de gol cine este persoana eliminată de la Survivor All Stars

Gafă colosală făcută de Pro TV. Faimoșii au parte de încă o săptămână grea la Survivor România All Stars. După eliminarea cu scandal a Alexandrei Ciomag, Zanni fiind acuzat că nu și-a respectat cuvântul, echipa roșie pierde joc după joc și nu se mai poate concentra deloc.

03 apr. 2024, 15:54
Gafă colosală făcută de Pro TV. S-a dat de gol cine este persoana eliminată de la Survivor All Stars

Gafă colosală făcută de Pro TV. Faimoșii au pierdut jocul de recompensă de marți, la ștafetă, cu scorul de 10-9, iar la imunitate nu le surâde norocul deloc.

Andrei Ciobanu și Ana Pal, care săptămâna trecută s-au frământat că o să plece acasă, sunt nominalizați. Luptătoarea de MMA este trimisă la duel de către echipă, iar cântărețul de purtătoarea colanului de imunitate.

Citește și: Alexandra Ciomag, desființată de Războinici și Faimoși după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars: „Mi se pare o fată foarte enervantă, nu o înțeleg”

Gafă colosală făcută de Pro TV

Duelul va fi câștigat de Ana Pal. Și Andrei Ciobanu va fi eliminat, urmând să revină, la primul joc, în echipa Războinicilor”, potrivit paginii Viperele Vesele.

Surpriza este că Andrei Ciobanu va fi din nou introdus în concurs, Faimoșii vor câștiga imunitatea, iar artistul ajunge din nou la duel, eliminând-o pe Lola.

La Survivor România All Stars nu vor mai exista Faimoși și Războinici, tribul unic va purta numele de Los Bandidos, banderolele fiind negre.

Se încearcă o uniformizare/ egalizare la nivelul publicului între Faimoși și Războinici. O încercare de ștergere, în fapt, în memoria publicului a ‘ROȘULUI’, știut fiind că Faimoșii sunt mult mai susținuți de public decât Războinicii. Au mai mulți și mai zgomotoși fani”, potrivit sursei menționate mai sus.

Concurenții care ajung în ultima parte a competiției sunt: Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Sorin Pușcași, Alex Delea, Robert Moscalu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli, Zanni, TJ Miles, Ana Porgras și Ștefania Stanilă.