GAFĂ de POLIŢIST. Un motoscuterist, amendat pentru că nu purta centura de siguranţă

Publicat: Marţi, 05 Iunie 2012 10:08 // Actualizat: Marţi, 05 Iunie 2012 11:05 // Sursa: România TV

Gafă de necrezut a unui poliţist din Vâlcea. Dintr-un exces de zel, el a amendat şoferul unui motoscuter pentru că nu purta centură de siguranţă.

Foto: anunturiprinsms.ro

Conducătorul mopedului se întorcea de la serviciu în momentul în care a fost oprit de poliţist. Ştiindu-se în culpă pentru că nu purta cască de protecţie şi vestă reflectorizantă, bărbatul a prezentat actele, a semnat procesul-verbal şi a achitat sancţiunea de 70 de lei. Abia când a ajuns acasă a observat că pe amendă scria că nu purta centură de siguranţă în momentul în care conducea mopedul.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea spun că din punct de vedere juridic, fapta a fost încadrată corect, pentru lipsa căştii şi a vestei reflectorizante, însă atunci când a completat procesul-verbal, agentul a scris prostii.

Din cauza acestei gafe, agentul de poliţie este cercetat de comisia de disciplină şi riscă să fie sancţionat cu avertisment.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 iun 12:24
Răspunde | Votează email 1 email
gogu
Cum este legal? Adica orice agent poate face ce vrea, poate amenda, poate suspenda permise fara sa fie controlat de sefi, fara sa fie tras la raspundere pentru prejudiciul creat cetateanului? Ce mai cauta asemenea indivizi in politia rutiera?
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H