Gafa făcută de suporterii bosniaci: Au vrut să îşi susţină echipa, dar au GREŞIT ŢARA

Mai mulţi suporteri ai naţionalei de fotbal din Bosnia-Herţegovina au pierdut meciul decisiv al echipei lor din Lituania pentru că au confundat Lituania cu Letonia, atunci când şi-au cumpărat bilete de avion. Cu toate acestea, au văzut meciul la un bar din oraş şi au avut parte de o amintire pe care nu o vor uita pentru tot restul vieţii.

22 oct. 2013, 10:06
Gafa făcută de suporterii bosniaci: Au vrut să îşi susţină echipa, dar au GREŞIT ŢARA

Când am cumpărat biletele de drum, nimeni nu şi-a dat seama că mergem într-o altă ţară. Când am ajuns, atmosfera era calmă şi nu am văzut niciun compatriot de-al nostru. Am întrebat în engleză câteva persoane dacă merg la meci şi le-am spus că am venit din Bosnia să ne susţinem echipa. Au râs şi ne-au spus că suntem foarte departe de stadion. Eram în Letonia în loc să fim în Lituania. Am fost numai prostia mea. O să-mi amintesc asta toată viaţa„, a spus Haris Tresnjo, unul din suporteri.

Citeşte şi Sarajevo în flăcări. Bosniacii au sărbătorit incendiar calificarea la CM 2014 FOTO ŞI VIDEO

Săptămâna trecută, selecţionata de fotbal din Bosnia-Herţegovina a obţinut biletul pentru Cupa Mondială 2014 din Brazilia. Echipa lui Edin Dzeko a terminat în fruntea grupei, aducând trei puncte din deplasarea în Lituania. La Sarajevo bucuria a fost imensă.

Citeşte şi Letonia va cere oficial în luna martie aderarea la zona euro