Gafă la TV: O crainică are o criză de râs în timp ce prezintă ştiri despre o tragedie VIDEO

O prezentatoare de ştiri de la un post australian de televiziune şi-a pierdut controlul după o glumă făcută de un coleg de platou. Ea a fost atât de amuzată încât a pufnit în râs aproape la fiecare propoziţie, deşi prezenta un eveniment cât se poate de dramatic.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 09:45
Gafă la TV: O crainică are o criză de râs în timp ce prezintă ştiri despre o tragedie VIDEO

O prezentatoare de la un post TV din Australia nu şi-a putut stăpâni râsul, după ce un coleg de platou a făcut o glumă. Ea a râs cu gura până la urechi în timp ce vorbea despre protestele din Brazilia, soldate cu victime.

„Şi acum alte ştiri din această seară. Noi ciocniri violente în întreaga Brazilie. Peste un milion de oameni din mai multe oraşe din ţară protestează faţă de serviciile publice deficitare şi faţă de corupţie. Un om a fost ucis şi cel puţin alţi 40 au fost răniţi”, spune reporteriţa, printre râsete.

La sfârşitul buletinului de ştiri, prezentatoarea le-a cerut iertare telespectatorilor, asigurându-i că totul a fost fără intenţie. Ea a spus că era perfect conştientă de gravitatea evenimentelor prezentate, dar pur şi simplu, nu s-a putut abţine.