GAFĂ la TV: Valerie Trierweiler a ajuns „ROTTWEILER” în gura unei jurnaliste din Gabon

După ce preşedintele Franţei, Francois Hollande a anunţat că s-a despărţit de prietena sa oficilă, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un jurnal de ştiri transmis din Gabon, numele Valeriei Trierweiler a fost "pocit" de prezentatoare. Gafa a fost lamentabilă!...

28 ian. 2014, 13:17

Când Francois Hollande anunţa, în data de 25 ianuarie, prin intermediul Agenţiei France Presse că a pus capăt relaţiei sale oficiale cu jurnalista de la Paris Match, Valerie Trierweiler, televiziunea gaboneză s-a şi repezit să preia ştirea, scrie presa franceză.

Ghinionul a făcut însă ca ziarista care prezenta jurnalul de ştiri de la ora 20:00 să comită o gafă cât ea de mare, când a vorbit despre fosta „Primă Doamnă” a Franţei numind-o Valerie Rottweiler şi confundând-o astfel cu o rasă de câini…

„O altă veste tristă (…) Francois Hollande, preşedintele francez, a anunţat acum câteva ore că a pus capăt traiului său împreună cu jurnalista Valerie Rottweiler … Nu cred că e bine … Valerie Rottweiler … Hmmm … aşa îi spunea bunica mea„, a spus jurnalista, dându-şi seama că a a pronunţat greşit numele fostei partenere a lui Hollande, dar voind apoi a vrut să dreagă lucrurile.

Gafa jurnalistei este însă de neuitat şi va intra, probabil, în rândul gafelor celebre făcute de ziarişti.

În ceea ce o priveşte pe Valerie Trierweiler, ea nu pare să se fi sinchisit sau se poate chiar să nu fi auzit deloc de incidentul de la televiziunea gaboneză. După anunţul făcut de Hollande, ea a plecat în misiune umanitară în India.”Prima dată am venit în India ca ziarist, a doua oară, ca Primă Doamnă a Franţei. Iar acum… spuneţi-mi cum  doriţi. Nu vă faceţi griji pentru mine, vă mulţumesc!„, le-a spus ea indienilor într-o conferinţă de presă despre vizita sa în India.