Despărţirea de Hollande o PUNE PE DRUMURI: Valerie Trierweiler a plecat în India

Fosta parteneră oficială a preşedintelui francez, Valerie Trierweiler, a cărei despărţire de şeful statului a tulburat-o foarte mult, a plecat în misiune umanitară în India.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 06:54
Despărţirea de Hollande o PUNE PE DRUMURI: Valerie Trierweiler a plecat în India

Ziarista franceză Valerie Trierweiler, despărţită recent de preşedintele Francois Hollande, a sosit în noaptea de duminică spre luni pe aeroprtul din Mumbai, în India pentru un voiaj umanitar, relatează AFP.

Surâzătoare, îmbrăcată sobru, ea a trebuit să aştepte mai multe minute în şir pentru a putea ieşi din aerogară şi a-şi croi drum până la maşina care o aştepta prin mulţimea fotografilor veniţi s-o pozeze.

În pofida prezenţei poliţiştilor, maşina a fost blocată apoi mult timp de paparazzi. Jurnalista nu a făcut declaraţii presei.

Însoţită doar de actriţa Charlotte Valandrey la Mumbai, fosta parteneră a lui Francois Hollande a venit să susţină organizaţia neguvernamentală acţiunea împotriva Foamei.

În agenda ei figurează luni vizitarea unui spital, asistarea la o şedinţă de formarea personalului medical, iar apoi un dejun împreună cu soţii ale şefilor întreprinderilor locale, destinat colectării de fonduri. Un dineu caritabil este prevăzut, de asemenea, la hotelul Taj Mahal, scrie Mediafax.

Citeşte şi Aventurile preşedintelui Francois Hollande au băgat-o în SPITAL pe IUBITA lui, Valerie Trierweiler

Valérie Trierweiler a apărut puţin obosită, dar zâmbind, luni dimineaţa, în cursul vizitei la un spital din Mumbai, prima sa ieşire publică după despărţirea de preşedintele francez François Hollande.

Purtând un sacou şi o fustă de culoare albastră, fosta parteneră a şefului statului francez s-a întâlnit cu personalul Serviciului de pediatrie de la Spitalul Sion, o instituţie de referinţă în domeniul îngrijirilor acordate bebluşilor născuţi prematur, aflată în Mumbai.

Este foarte impresionant să vezi aceşti bebeluşi de mai puţin de un kilogram, cu şanse limitate de supravieţuire. Este o nedreptate, deoarece în pofida faptului că se face totul pentru binele lor, ei nu beneficiază de aceleaşi mijloace din spitalele noastre”, a declarat Trierweiler.

Ea a răspuns unei singure întrebări, despre spital, şi nu a dorit să-şi evoce situaţia personală. Potrivit anturajului său, Valerie Trierweiler rămâne „în termeni buni” cu Francois Hollande.