GAFĂ MONUMENTALĂ a poliţiştilor din Constanţa: Au declarat MORT un bărbat viu

O familie din Constanţa s-a pregătit de înmormântare degeaba, din cauza poliţiştilor care au încurcat victimele unui accident rutier. Abia când rudele au mers la IML să ridice trupul bărbatului, şi-au dat seama că este vorba de o altă persoană.

10 aug. 2013, 10:32
GAFĂ MONUMENTALĂ a poliţiştilor din Constanţa: Au declarat MORT un bărbat viu

Întâmplarea tragi-comică s-a produs din cauza unei identificări greşite făcute de poliţişti, în urma unui accident rutier, potrivit România TV.

Poliţiştii au anunţat fiul unui bărbat că acesta ar fi murit într-un accident de maşină. Băiatul s-a dus imediat la morgă pentru a-şi vedea tatăl. Cei de la IML i-au spus că nu poate vedea cadavrul decât în momentul în care îl va lua acasă.

Băiatul a plecat acasă şi a început pregătirile pentru înmormântare. A cumpărat toate cele necesare, a plătit preotul, a anunţat rudele de tragedie şi chiar a plătit o amendă pentru că nu a anunţat, la timp, decesul autorităţilor.

Când s-a dus la morga pentru a ridica trupul tatălui său a constat cu stupoare că bărbatul mort nu era părintele său. Băiatul şi-a sunat imediat tatăl ca să-l anunţe de gafa făcută de poliţişti. Bărbatul s-a amuzat teribil când a aflat că a fost declarat mort timp de câteva zile.