Gafă ŞOCANTĂ! A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Ce a spus medicul lui Diego Maradona şi în cât timp a ajuns Ambulanţa

Diego Maradona a murit, miercuri, 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani. Argentinianul a fost înmormântat a doua zi, la capătul unei ceremonii private la care au participat în jur de 25 de prieteni apropiați și rude.

28 nov. 2020, 10:49
Gafă ŞOCANTĂ! A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Ce a spus medicul lui Diego Maradona şi în cât timp a ajuns Ambulanţa

Diego Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie.

Ultimele cuvinte ale lui Maradona. Ce a făcut înainte să moară

Anchetă la Bueno Aires. În câte minute a venit Ambulanţa

Trupul neînsuflețit al lui Maradona a fost depus la cimitirul Bella Vista de la periferia capitalei Argentinei, Buenos Aires. Există o anchetă prin care procurorii din San Isidro încearcă să afle cum s-au desfășurat evenimentele în acea zi și dacă s-au comis greșeli. Aceștia au decoperit că a durat 13 minute până ca ambulanța să își facă apariția și a fost făcută publică discuția dintre cel care a sunat la ambulanță și serviciul de urgență, scrie La Nacion.

Medicul n-a spus că e vorba despre Diego Maradona

Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona, cel care a sunat la 911, nu se afla la acel moment în casă, susține un jurnalist argentinian. În timpul discuției telefonice, persoana care a sunat la Ambulanță nu a comunicat cine era cel care avea nevoie de ajutor, specificând doar că este vorba despre o persoană de 60 de ani, în stop cardiorespirator:

Operator: 911, Urgențe?
Leopoldo Luque: Puteți trimite o ambulanță de urgență în cartierul San Andres?
Operator: Ce localitate?
Leopoldo Luque: Tigre, vă rog!
Operator: Care este strada?
Leopoldo Luque: Strada Italia Este un cartier privat.
Operator: În ce parte a cartierului?
Leopoldo Luque: În zona 45. Să intre și să întrebe.
Operator: Ce s-a întâmplat?
Leopoldo Luque: Există o persoană care se află, aparent, din ce mi se spune, în stop cardiorespirator. Medicul e alături de el.
Operator: Este bărbat sau femeie?
Leopoldo Luque: Bărbat.
Operator: Știi vârsta?
Leopoldo Luque: 60 de ani.
Operator: Numele și prenumele dumneavoastră?
Leopoldo Luque: Leopoldo Luque.
Operator: Asta e tot, nu?
Leopoldo Luque: Mulțumesc, la revedere!