Gafă Tarom, a urat „La mulți ani, România!” cu o poză cu măşti în photoshop

Ziua Naţională nu a putut fi sărbătorită cu o mare paradă militară şi împreună cu poporul, dar nici în mediul online nu a fost prea mare fast. Tarom a modificat o fotografie pentru a apărea şi măştile de protectie.

01 dec. 2020, 18:47
Gafă Tarom, a urat „La mulți ani, România!” cu o poză cu măşti în photoshop

Gafă Tarom de Ziua Naţională a României. „Cosmin, Otilia și Cristi vă urează la mulți ani, români! La mulți ani, România!
Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți românii. Vă dorim ca ziua de 1 Decembrie să vă aducă tuturor realizări de excepție și să fiți mereu mândri că sunteți români.

Protest la Cotroceni de Ziua Naţională. Protestatarii i-au bătut toaca lui Iohannis şi i-au cerut demisia

Gafă Tarom, explicată la P.S.: Vă spunem un secret: fotografia este făcută înaintea pandemiei, însă echipajul #TAROM vă urează La Mulți Ani cu masca peste zâmbete…  🙂 #WeAreTAROM #SkyTeam”, a apărut pe pagina de Facebook a companiei.

Ministrul Transporturilor: În patru-cinci ani, Tarom ar trebui să devină profitabilă. Acum avem un şef la nouă angajaţi, deci 192 de şefi

În cadrul există un şef la nouă angajaţi, iar în patru-cinci ani, transportatorul aerian naţional trebuie să devină profitabil, a declarat marţi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la prezentarea bilanţului după un an de guvernare.

„Compania Tarom merge înainte şi este sprijinită de Guvern. (…) Noi ne-am propus ca, respectând acest plan (de restructurare, n.r.) cu toate etapele (reînnoirea flotei, optimizare comercială, eficienţă organizaţională, optimizarea costurilor legate de combustibil), undeva în patru-cinci ani de zile compania Tarom trebuie să devină profitabilă. Dar asta ţinând cont şi de ce se întâmplă în întreaga lume cu sectorul aerian. Vedeţi, nu este vina Tarom că, spre exemplu, ieri s-a luat decizia în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să venim cu noi restricţii pentru anumite ţări. Zborurile nu sunt suspendate, dar cei care intenţionează să călătorească în România ştiu că, dacă vin din Italia, spre exemplu, trebuie să stea 14 zile în carantină şi atunci noi am încercat să ne adaptăm şi pe intern şi pe extern, astfel încât să producem câtuşi de puţin ca să putem să trecem prin această perioadă”, a declarat marţi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Compania şi-a redus numărul agenţiilor externe de la 14 la două. De altfel, în acest an au fost aprobate totodată scheme de ajutoare de stat sub forma garanţiilor de stat pentru Tarom şi Blue Air pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemia COVID-19.

În cadrul companiei lucrează un şef la nouă angajaţi, spune oficialul. ”În planul de restructurare, compania Tarom are obligaţia să vină cu un plan de eficienţă organizaţională. Reducerea numărului de personal – în proiectul aprobat de către Consiliul de Administraţie erau vizate aproximativ 600 de persoane, care vor primi salarii compensatorii între şase şi opt salarii medii. Înainte vom vedea ce se întâmplă cu plecările voluntare şi câţi vor opta pentru plecările voluntare. Din păcate, la Tarom avem un şef la nouă angajaţi. Sunt 192 de şefi”, a declarat Bode.

Mai mult, peste 100 de angajaţi ai companiei au accesat deja varianta de plecări voluntare, iar perioada în care pot opta pentru acest demers a fost extinsă. Aceştia primesc între şase şi opt salarii medii compensatorii.

Transportatorul va avea la sfârşitul lui 2021 un număr de 23 de aeronave – nouă ATR-uri noi, patru avioane Airbus şi zece Boeing. 32 de milioane de dolari este suma care ar trebui să fie încasată pe cele nouă ATR-uri vechi.


loading...