Gafa unei profesoare din Bihor care a uitat camera telefonului deschisă. A gătit în toiul şedinţei cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei

O profesoară din Bihor a uitat să închidă camera telefonului mobil şi, în timpul unei conferinţe online cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, le-a arătat tuturor cum găteşte.

20 apr. 2021, 17:37
Gafa unei profesoare din Bihor care a uitat camera telefonului deschisă. A gătit în toiul şedinţei cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei
Gafa unei profesoare din Bihor care a uitat camera telefonului deschisă. A gătit în toiul şedinţei cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei

Gafa unei profesoare din Bihor care a uitat camera telefonului deschisă. Sorin Ion, secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, a organizat o conferinţă online pentru a-i convinge pe profesorii din Bihor să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Gafa unei profesoare din Bihor care a uitat camera telefonului deschisă. A gătit ciorbă în timpul şedintei cu secretarul de stat în Ministerul Educaţiei

La şedinţa organizată de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei au participat toţi directorii de şcoli şi dascălii din Bihor. O profesoară nu şi-a dat seama că nu a închis camera telefonului şi s-a apucat de gătit chiar în timpul conferinţei online, potrivit ebihoreanul.ro. 

Şi-a sprijinit telefonul de o cutie de smântână şi s-a apucat de treabă. A curăţat legumele, a fumat o ţigară, iar apoi a ieşit puţin din bucătărie. Când a revenit, femeia şi-a dat seama de greşeală făcută şi a închis imediat camera.

30% dintre profesorii din Bihor s-au vaccinat împotriva Covid-19

Citeşte şi Se schimbă modalitatea de programare pentru vaccinarea anti-COVID. Gheorghiţă: Începe vaccinarea prin centrele mobile şi în spitale non-COVID

Potrivit inspectorului general Virgil Blage, până în prezent, din cele 6.842 de cadre didactice din Bihor, 3.206 (46,86%) s-au înscris pe platforma RoVaccinare, iar 2.173 (reprezentând 31,75%) s-au şi vaccinat. 411 dascăli din judeţ au fost infectaţi cu Covid-19, a precizat Blage.

Din rândul personalului auxiliar din şcoli, în total 694 de persoane, 338 (adică 48,7%) s-au înscris pe platforma de vaccinare, iar 214 (30,83%) s-au şi vaccinat, în timp ce 59 au fost testaţi pozitiv de la debutul pandemiei de Covid-19.

Scepticismul este şi mai mare în rândul personalului nedidactic din şcoli: din cei 1.696 de angajaţi, doar 581 (34,25%) vor să se vaccineze şi 371 din aceştia (21,85%) au fost deja imunizaţi. Potrivit lui Blage, în total, în Bihor, 76 de angajaţi nedidactici au fost confirmaţi cu Covid-19.

Secretarul de stat Sorin Ion a încercat să-i convingă pe profesorii din Bihor să se vaccineze şi le-a povestit experienţa sa.

„Bună ziua, mă numesc Sorin şi sunt vaccinat, cu rapel, şi am anticorpi cât să dau şi altora. Mă simt mai în siguranţă de când am rezultatul testului de anticorpi”, a declarat oficialul, pe un ton glumeţ, completând şi că nu are semnal mai bun la telefon, nici degete în plus, din cauza vaccinului, aluzie la conspiraţiile care înconjoară imunizarea împotriva Sars-Cov-2.

Citeşte şi De necrezut cum s-a prezentat o femeie în centrul de vaccinare. A întors toate privirile! Nimeni nu se aștepta să o vadă astfel