Gafe de make-up! Vedete care au dat-o în bară cu fondul de ten

Din seria gafelor pe covorul roșu fac parte nu doar cele în care vedetele lasă prea multă piele la vedere ori riscă să rămână cu totul la vedere. Cele de make-up sunt atât de frecvente, că puține sunt starurile care n-au avut măcar un moment de rușine după ce și-au văzut machiajul neinspirat și surprins de atâtea aparate foto.

RomaniaTV.net
01 sept. 2016, 11:19
Gafe de make-up! Vedete care au dat-o în bară cu fondul de ten

Ne oprim cu gafele de make-up la cele în care fondul de ten este vedeta: diferența de tonuri dintre ten și pielea corpului este, din păcate pentru următoarele celebrități, ca de la cer la pământ.

Emily Blunt

Frumoasa actriță de 33 de ani a avut și ea perioadele ei de lipsă de inspirație, cum a fost aici, chiar la gala Globurilor de Aur, când fața ei contrasta puternic cu pielea corpului mult mai bronzată. Fondul de ten a fost unul mult prea deschis.

Citeşte şi  Vedete care nu mai sunt faimoase şi nu acceptă ideea

Kylie Jenner

Chiar prințesa make-up-ului profesionist, cea ale cărei colecții de machiaj se vând mai ceva ca pâinea caldă, a apărut într-o emisiune gafând chiar la acest capitol. Kylie a dat-o în bară cu fondul de ten, alegând unul mult prea închis față de pigmentul ei natural, cum apare pe mâna sa.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete au gafat-o la capitolul make-up!