Gafe şi trăsnăi electorale. Cum s-a răzbunat un candidat 4 ani pe portocale VIDEO

Patru ani nu a mâncat portocale din cauza PDL-ului. Este declaraţia unui candidat la primărie. Tot el se întreabă de ce candidează. Şi nu e singurul cu un discurs electoral care derutează alegătorii sau care face gafe în intervenţiile publice.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 20:29
Gafe şi trăsnăi electorale. Cum s-a răzbunat un candidat 4 ani pe portocale VIDEO

Alexandru Băişanu, candidatul USL pentru primăria Suceava, a făcut o marturisire surprinzătoare. „Patru ani de zile, vă jur, nu am mâncat portocale. M-am răzbunat pe nişte fructe din cauza unor oameni care au terfelit o culoare„, a spus Băişanu.

Tot Băişanu are o nelămurire cu privire la propria candidatură. „Eu m-am întrebat de multe ori de ce candidez„, a recunoscut candida aspirantul la fotoliul de primar de Suceava.

La Botoşani, senatorul PSD, Gheorghe Marcu, a uitat din ce partid face parte. „Stimaţi botoşăneni, am pus capăt Guvernului Boc şi Ungureanu, dar rădăcinile acestor guverne sunt înfipte şi în municipiul, şi în judeţul Botoşani. Aceste rădăcini se cunosc foarte bine, sunt liderii Partidului Social Democrat„, a spus Marcu, luat de val.

Candidatul USL la Primăria Timişoarei, senatorul liberal Nicolae Robu, are şi el un discurs cel puţin ambiguu. ” a afirmat liberalul. Tot el face şi promisiuni inedite: vrea să cureţe oraşul de buruieni, la propriu, pentru că produc alergii.