Gafe uluitoare la Loteria Română. A anunţat în acelaşi timp două reporturi la jocul 6 din 49

Bâlbe inexplicabile la Loteria Română, instituţie condusă de la începutul lunii martie de Bogdan Pătru, un personaj cu facultatea terminată la 52 de ani.

02 mai 2022, 12:55
Gafe uluitoare la Loteria Română. A anunţat în acelaşi timp două reporturi la jocul 6 din 49

Loteria Română a publicat în acelaşi timp două reporturi la loto 6 din 49, cel mai important şi popular joc organizat în România.

Românii care au intrat pe site-ul Loteriei pentru a vedea numerele norocoase sau sumele reportate la joc au rămas uimiţi de cele văzute.

În primă instanţă, sunt informaţi că reportul la loto 6/49 se ridică la 4.797.696.40 lei.

Tot pe acelaşi site al Loteriei a fost publicat un alt report tot la Loto 6/49.

Jucătorii la Loto spun că sunt contrariaţi pentru că instituţia nu a remediat nici până la această oră greşeala, conform ştiripesurse.

Loteria Română este condusă de la începutul lunii martie de Bogdan Pătru, un personaj cu facultatea terminată la 52 de ani, a cărui desemnare a stârnit controverse. Peste 80% dintre angajaţi au ameninţat cu greva generală după ce au aflat că pentru numirea lui Pătru ar fi tras sforile Amiran Dzanashvili, patron al casinoului Mariott, cel considerat „contabilul mafiei ruseşti din România”. Tot în Loteria Română vrea să tragă lozul norocos şi Minodora Duneață, o fostă învăţătoare din Dâmboviţa, acuzată c-ar fi bătut elevii cu mătura, care vrea să condusă Serviciul de Resurse Umane, fără să aibă experienţă în domeniu.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Cum încearcă noul director al Loteriei, Bogdan Pătru, să o numească pe o învăţătoare de la sat din Târgovişte, „şef Resurse Umane” în compania cu 3.000 de angajaţi?! Minodora Duneaţă, anchetată pentru că îşi bătea elevii cu cruzime în clasă!

Citeşte şi: EXCLUSIVITATE! Cum îşi bate joc de banii publici Bogdan Pătru, noul director al Loteriei Române! Aprobă zeci de ore suplimentare FICTIVE, plătite DUBLU, angajaţilor ca să răspundă la comentariile de pe Facebook! Detalii ireale despre mega-prăduiala din instituţie!