Gafele premierului Viorica Dăncilă, într-un colaj făcut de PNL. Video a devenit viral pe Facebook

PNL a făcut un colaj cu gafele premierului Viorica Dăncilă din discursul susținut marţi în plenul Parlamentului. În colaj sunt prezentate toate bâlbele șefei Executivului. "Oare cat de tare va urati tara, domnilor Dragnea si Tariceanu, ca sa puneti un asemenea prim-ministru in fruntea Guvernului?", a scris Ludovic Orban, preşedintele PNL, pe Facebook, distribuind materialul video.

RomaniaTV.net
05 apr. 2018, 11:39
Gafele premierului Viorica Dăncilă, într-un colaj făcut de PNL. Video a devenit viral pe Facebook

„Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară. Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi. Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.

Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE”, a scris PNL pe pagina de Facebook, acolo unde a şi postat montajul video cu gafele premierului Viorica Dăncilă.

Postarea a fost distribuită de peste 6900 de ori.