Găinuşă anunţă o ediţie specială „Cronica Cârcotaşilor” pentru miercuri

O ediţie specială a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", în care se va discuta despre viitorul acestui program şi al echipei sale, din care nu va mai face parte Şerban Huidu, va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, pe Prima TV, a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Găinuşă.

RomaniaTV.net
24 oct. 2011, 09:44
Găinuşă anunţă o ediţie specială „Cronica Cârcotaşilor” pentru miercuri

„Emisiunea va începe miercuri, 26 octombrie. Va fi o ediţie specială, difuzată de la ora 20.30, în care se va vorbi despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuţie cu invitaţi. Eu o să fiu un fel de moderator”, a declarat Mihai Găinuşă.

El a precizat că ediţia specială a „Cronicii Cârcotaşilor” difuzată miercuri seară nu va fi transmisă în direct. „Emisiunea se va filma mâine (marţi, n.r.)”, a mai spus Găinuşă.

Totodată, Mihai Găinuşă a subliniat că ediţia specială a „Cronicii Cârcotaşilor” difuzată miercuri seară la Prima TV nu va avea scopul de a-l apăra pe Şerban Huidu.

„Nu este vorba despre apărarea lui Şerban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor» şi al echipei, fără Şerban Huidu”, a explicat Mihai Găinuşă.

Întrebat dacă din 2 noiembrie emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” îşi va relua formatul cu care şi-a obişnuit telespectatorii, Mihai Găinuşă a spus: „Eu cred că trebuie să aşteptăm concluziile ediţiei speciale, ca să vedem dacă va mai fi o «Cronica Cârcotaşilor» în 2 noiembrie”.

În programul postat pe site-ul Prima TV nu apare, în momentul difuzării acestei ştiri, ediţia specială a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, ci un film artistic.

Pe de altă parte, surse apropiate echipei emisiunii de televiziune au declarat pentru MEDIAFAX că emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” va continua la Prima TV, însă fără Şerban Huidu, care ar urma să anunţe, cel mai probabil miercuri, că intenţionează să se retragă din viaţa publică.