Gală de box în pandemie. Pugiliştii au fost dezinfectaţi, arbitrii au avut protecţie, iar publicul s-a bucurat de la distanţă VIDEO

O gala de box cu opt meciuri a avut loc, sâmbătă, în Nicaragua, în plină pandemie de coronavirus. Evenimentul s-a desfăşurat în condiţii speciale, conform presei internaţionale.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 19:17
Gală de box în pandemie. Pugiliştii au fost dezinfectaţi, arbitrii au avut protecţie, iar publicul s-a bucurat de la distanţă VIDEO

Sportivii au fost daţi cu dezinfectant din cap până-n picioare înainte de meci, iar antrenorii, arbitrul şi fetele de ring au purtat măşti.

S-au disputat opt meciuri: unul de patru reprize, şase de şase runde şi capul de afiş, Ramiro Blanco – Robin Zamora, de opt runde.

La gală au fost prezenţi 800 de spectatori, care au fost nevoiţi să stea la distanţă unii faţă de ceilalţi şi cărora li s-a luat temperatura la intrarea în sală. De asemenea, fanii au fost daţi cu dezinfectant. 

“Aici nu ne temem de coronavirus şi nu există carantină. Cele trei decese anunţate au fost ale unor oameni veniţi din afară şi nimeni din ţară nu a fost contaminat. Nicaragua este o ţară săracă şi boxerii trebuie să mănânce. Nu pot să stea închişi în casă”, a declarat promotorul Rosendo Alvarez, potrivit AP.

Gala s-a desfăşurat în sala Alexis Arguello din Managua, cu o capacitate de 8.097 de locuri.