„Galacticele” s-au decis. Oltchim va juca la Bucureşti semifinala cu Gyor, din Liga Campionilor

Şefii campioanei României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, au decis ca semifinala cu Gyor, programată pe 6 aprilie în Liga Campionilor, să se joace la Sala Polivalentă din Bucureşti, unde sunt disponibile 5.211 locuri pentru spectatori.

21 mart. 2013, 07:39
„Galacticele” s-au decis. Oltchim va juca la Bucureşti semifinala cu Gyor, din Liga Campionilor

Fără îndoială, principalul eveniment al acestei primăveri, pentru iubitorii sportului din România, îl reprezintă parcursul Oltchimului în Liga Campionilor, pe 6 aprilie fiind programată prima manşă cu Gyor, din semifinalele competiţiei. S-a vorbit mult despre locul de desfăşurare al meciului din România, fiind vehiculată posibila amenajare a unui spaţiu la Romexpo, unde ar fi putut asista la meci 14.000 de oameni.

Această variantă a căzut însă, din cauză că în weekend-ul respectiv la Romexpo este programat un concert, astfel că Petre Berbecaru, preşedintele Oltchimul, declara zilele trecute că meciul se va disputa probabil la Râmnicu Vâlcea. Totuşi, se pare că şefii grupării vâlcene s-au decis şi, potrivit ProSport, turul semifinalei Champions League, cu Györ din 6 aprilie, se va disputa în Bucureşti, la Sala Polivalentă.

În primul rând, cererea de bilete este imensă, astfel că vrem să dăm şansa unui număr mai mare de spectatori să asiste la meci. Am fost informaţi că vom avea la dispoziţie 5.211 locuri. Apoi am refăcut un calcul din punct de vedere financiar, iar cu sponsorizări şi încasări din bilete ieşim mult bine decât dacă am fi rămas la Vâlcea„, a declarat Petre Berbecaru.