Galamaz, la prima apariţie publică: E mai greu când mănânc sau e răcoare afară

Fundaşul Stelei a declarat că îi va da în judecată pe organizatorii meciului de la Ploieşti, dar şi firma de pază, iar banii îi va dona la o casă de copii.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 10:33
Galamaz, la prima apariţie publică: E mai greu când mănânc sau e răcoare afară

Fundaşul George Galamaz, victima unei agresiuni pe terenul de fotbal în partida Petrolul – Steaua, anunţase pentru marţea trecută o conferinţă de presă, dar din cauza problemelor medicale a fost nevoit să o amâne cu nu mai puţin de şase zile.

El a vorbit pentru prima oară public despre incredibilele evenimente ale carui protagonist a fost şi a povestit despre acele momente: „Colegii au strigat la mine în momentul când acel individ s-a apropiat, dar fiind penalty şi tot stadionul huiduia, nu am auzit. Le mulţumesc colegilor care au sărit în ajutorul meu. Voi da în judecată organizatorii şi firma de pază, iar banii obţinuţi îi voi dona la o casă de copii din sectorul 6„.

De asemenea, fundaşul a vorbit şi despre starea sa actuală: „E mai greu când mănânc sau când e mai răcoare afară„. De acum înainte, Galamaz va juca purtând o cască de protecţie şi, după propriile-i spune, se va uita mai des în spate pe terenul de joc.

În ciuda gravului incident, jucătorul se consideră totuşi norocos. „Trebuie dat un exemplu cu acest suporter, mă consider norocos pentru că dacă primeam lovitura cu doi cm mai sus, s-ar fi putut întâmpla ceva mai grav, o adevărată tragedie”, a spus el.

Galamaz îşi va relua antrenamentele la sfârşitul acestei săptămâni.