Galamaz şi-a anulat conferinţa de presă din cauza durerilor

George Galamaz se resimte încă după lovitura în faţă primită de la un suporter ploieştean la meciul Petrolul - Steaua, de duminică şi a fost nevoit să anuleze o întâlnire cu presa, la care urma să participe marţi după-amiază.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 14:52
Galamaz şi-a anulat conferinţa de presă din cauza durerilor

Fundaşul stelist George Galamaz avea programată o conferinţă de presă, marţi, la ora 17.00, la Mogoşoaia, însă întâlnirea cu mass-media a fost anulată din cauză că fotbalistul nu s-a simţit bine.

Galamaz a acuzat dureri puternice la osul fracturat şi a renunţat la a mai discuta cu jurnaliştii despre incidentul de duminică seară.

Fotbalistul George Galamaz a suferit o fractură de os zigomatic în urma loviturii primite de la un suporter al Petrolului, care a intrat pe teren la meciul dintre formaţia prahoveană şi Steaua, din etapa a 12-a a Ligii I. Fundaşul a fost lovit din spate de huligan, care avea în mână un obiect contondent, şi sa trântit apoi la pământ.

Transportat la spital, Galamaz a fost diagnosticat cu fractură de pomete şi va fi indisponibil 45 de zile, timp în care va purta pe faţă o mască.