Scenă de Cascadorii Râsului la Galaţi – mai mulţi bărbaţi beau la o terasă inundată, cu apa până la genunchi VIDEO

Codul Roşu de vreme severă şi mesajul Ro Alert nu i-au speriat pe câţiva locuitori ai oraşului Galaţi, care se aflau pe terasa unui bar din zona Port a oraşului.

24 iun. 2021, 11:18
Scenă de Cascadorii Râsului la Galaţi – mai mulţi bărbaţi beau la o terasă inundată, cu apa până la genunchi VIDEO

În timp ce ploaia torenţială însoţită de grindină a făcut prăpăd în oraşul Galaţi, mai mulţi cetăţeni au fost filmaţi consumând alcool pe terasa inundată a unui bar, din zona Port.

Ei au fost filmaţi în timp ce stăteau cu picioarele în apă. În imagini se vede cum unul dintre ei le face cu mâna şoferilor care treceau pe stradă, iar altul navighează pe internat. Ploaia torenţială a început la Galaţi la ora 19.00.

Cantităţile mari de apă au inundat zeci de străzi din oraş, după ce canalizările nu au mai putut face faţă puhoiului.Timp de aproape 40 de minute a căzut şi grindină.

Locuitori din Galaţi beau la terasa inundată, cu apa până la genunchi

Abia la ora 19.44, locuitorii oraşului au primit pe telefoanele mobile mesajul Ro-alert în care se precizează că de la ora 19.40 pana la 20.10, este în vigoare avertizarea meteo de Cod Roşu de furtună. Grindina cât oul de porumbel a rupt copaci şi a stricat maşini. Aproape toate străzile din oraş s-au transformat în lacuri.

Mai multe echipaje ale ISU şi Primăriei Galaţi sunt pe străzi pentru a desfunda canalizările şi pentru a înlătura copacii rupţi căzuţi pe artere. Probeleme mari sunt în toate zonele oraşului. Zeci de maşini au rămas blocate în mijlocul puhoaielor. Cartierul Valea Oraşului este din nou sub ape, după ce zilele trecute a fost inundat.

„Intervenim cu toate forţele ca să înlăturam cât mai rapid efectele fenomenelor meteo extreme care s-au abatut asupra oraşului. Am avut parte de cantităţi foarte mari de precipitaţii, grindina şi vânt puternic, iar echipele noastre sunt din nou la datorie”, a anunţat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, conform Adevarul.

Citeşte şi: Pavilionul arcuit care adăposteşte Izvorul Ferdinand, simbol al staţiunii Băile Govora, distrus de un copac tăiat greşit. VIDEO

 


loading...
Partenerii noștri