Gâlcă poate sta liniştit. Reghecampf va merge să antreneze în provincie

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acordul de principiu pentru a o prelua pe Universitatea Cluj, după etapa a 19-a a Ligii 1. Fostul antrenor al Stelei ar urma să se prezinte la noul club la începutul săptămânii viitoare.

27 feb. 2015, 07:45
Gâlcă poate sta liniştit. Reghecampf va merge să antreneze în provincie

Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, reprezintă în momentul de faţă nu mai puţin de şapte jucători de la Universitatea Cluj (Leonidas Panagopoulos, Raul Ciupe, Ioan Neag, Pablo Ceppelini, Florin Achim, Raul Costin şi Valentin Lemnaru), fapt care a înlesnit tratativele dintre fostul antrenor al Stelei şi finanţatorul ardelenilor, Florian Walter.

Citeşte şi GIGI BECALI i-a făcut lui Reghecampf prima ofertă. Zilele lui Gâlcă la Steaua par numărate

Conform stiridesport.ro, Laurenţiu Reghecampf a acceptat oferta lui Ealter, iar părţile vor colabora oficial de luni. În plus, actualul antrenor al Universităţii Cluj, George Ogăraru, ar urma să fie demis indiferent de rezultatul partidei de sâmbătă, cu Dinamo (ora 20.30).

Universitatea Cluj se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 după 18 etape, cu 18 puncte, tot atâtea câte are şi Concordia Chiajna, prima formaţie care se află pe loc retrogradabil.

Citeşte şi STEAUA dezbinată. Costel Gâlcă, trădat de fotbalişti. Ce au făcut jucătorii după înfrângerea cu Rapid