STEAUA dezbinată. Costel Gâlcă, trădat de fotbalişti. Ce au făcut jucătorii după înfrângerea cu Rapid

Mai mulţi fotbalişti ai Stelei au fost prezenţi luni la o petrecere la care nu l-au invitat pe antrenorul Cotel Gâlcă, la care a fost prezent însă precedentul tehnician al roş-albaştrilor, Costel Gâlcă.

24 feb. 2015, 07:40

Steaua a început cu stângul returul Ligii 1, 0-1 acasă, cu Rapid, şi s-a vorbit tot mai insistent de înlocuirea antrenorului Costel Gâlcă cu Laurenţiu Reghecampf. Că zvonurile au o doză importantă de adevăr o dovedeşte o întâmplare petrecută la o zi după derby-ul din Ghencea.

Fostul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu şi soţia sa, Adina, au împlinit 12 ani de căsătorie şi au sărbătorit momentul la un restaurant de fiţe din Herăstrău. La petrecere au fost prezenţi mai mulţi fotbalişti ai Stelei. Potrivit fanatik.ro, antrenorul Costel Gâlcă nu s-a aflat printre invitaţi, semn că relaţiile dintre tehnician şi elevii săi nu sînt tocmai bune. Totuşi, staff-ul campioanei a fost reprezentat la petrecere de „secundul” Nicolae Dică.

Citeşte şi Costel Gâlcă, un funcţionar resemnat, care primeşte ordine. Antrenorul Stelei, desfiinţat de o fostă glorie

Interesant este faptul că la restaurantul din Herăstrău, unde atmosfera a fost întreținută de Mihai Napu, au fost prezenţi Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, naşii familiei Bourceanu. Asta în condiţiile în care Gâlcă l-a acuzat pe fostul tehnician al lui Al Hilal, după înfrîngerea cu Rapid, că îi vânează postul.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, despre revenirea în Liga 1. Ce spune de Steaua