GALERIE FOTO Cum s-a transformat fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Ce sporturi practică şi ce reprezintă tatuajele pe care le poartă cu mândrie

Înainte să devină mamă, Alexandra Zmărăndescu a practicat mai mult timp Mixed Martial Arts (MMA), unul dintre cele mai solicitante sporturi de contact, fiind antrenată chiar de fratele ei, Mihai.

22 aug. 2023, 17:33

Ulterior, fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu s-a reprofilat şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi instructori de fitness. Alexandra Zmărăndescu a şi slăbit, iar acum arată răvăşitor, aşa cum se poate observa din galeria foto ataşată.

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Alexandra Zmărăndescu nu vorbeşte cu tatăl ei, la fel ca fratele ei, Mihai, lucru pe care cei doi l-au recunoscut în public. Alexandra Zmărăndescu este o fire rebelă, lucru ce este scos în evidenţă şi de tatuajele pe care le are.

„Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează„, a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Citeşte şi: Văduva lui Marin Moraru, dezvăluiri tulburătoare la 7 ani de la decesul marelui actor: „L-am simțit pe Marin al meu că se rupe ceva în el. Nu a vrut să ne împovăreze cu durerea sa, dar l-a afectat foarte tare”