GALERIE FOTO Pleiadă de personalităţi din sport la nunta fiului Gabrielei Firea. Cum mai arată Neţoiu şi cine i-a cântat lui Anghel Iordănescu

Gabriela Firea a avut parte de un weekend special, în care fiul său din prima căsătorie, Tudor, s-a căsătorit cu iubita sa Eva.

12 oct. 2023, 10:59

Naşul de cununie al tânărului cuplu a fost Gigi Neţoiu, fost finanţator al lui Dinamo şi al Craiovei, astfel încât la nuntă au fost invitaţi şi numeroşi oameni importanţi din lumea fotbalului, dar şi a sportului în general, cunoscută fiind relaţia de prietenie a Gabirlei Firea cu mari campioane ca Elisabeta Lipă sau Gabriela Szabo.

Gigi Becali, nașul de cununie al Gabrielei Firea și Florentin Becali, dar și nașul de botez al celor doi copii, a delegat-o pe fiica sa, Alexandra, pentru a se prezenta la eveniment. Patronul de la FCSB a precizat în mai multe rânduri că nu mai participă la nunți și petreceri, preferând să-și aloce timpul rugăciunii și dialogului cu Dumnezeu.

Gigi Nețoiu nu a fost singura prezență din sport care și-a făcut apariția la grandiosul eveniment. Cum petrecerea s-a desfășurat la  Athenee Palace, hotelul deținut de George Copos, fostul acționar al Rapidului și soția sa, Elena, nu au lipsit de la nuntă.

Citeşte şi: Carmen Chindriș nu vrea să fie mireasă. Artista face dezvăluiri: „Nu sunt cu nunțile, nu sunt cu opulența”

De asemenea, Anghel Iordănescu, bunul prieten al socrilor mari, Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Cristi Borcea și Gică Popescu au fost și ei prezenți la nunta lui Tudor Firea.

Gazda evenimentului a fost Mirela Vaida, vedete Antenei 1, iar Marcel Pavel, Vlad Mitriță, Luminița Anghel, Diana Matei și Taraful Cleante, Maria Dragomiroiu și Nico au fost responsabili cu buna dispoziție a invitațiilor. De altfel, din fotografiile publicate de Carmen Manu-Ioniță, soția antrenorului Gabriel Manu, și cea care a organizat întreg evenimentul, invitații au avut o noapte de neuitat.

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, despărțiți de diferența de înălțime. Prezentatorul este mult mai scund decât soția sa: „Uită-te cât sunt eu. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14”