Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, despărțiți de diferența de înălțime. Prezentatorul este mult mai scund decât soția sa: „Uită-te cât sunt eu. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Un singur lucru îi desparte - diferența de înălțime.

12 oct. 2023, 08:46
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, despărțiți de diferența de înălțime. Prezentatorul este mult mai scund decât soția sa: „Uită-te cât sunt eu. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14”
Ce diferență de vârstă există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul de la noi. Sunt părinții unui băiețel, Tiago, și și-au unit destinele în fața altarului în 2021. Pe lângă diferența mare de vârstă, între cei doi există și o diferență semnificativă de înălțime, mai ales atunci când ea poartă tocuri.

Citește și: Dani Oțil trăiește muzica lui Florin Salam: „Te iubesc, omule!”. Discuția emoționantă pe care au avut-o cei doi

Cei doi s-au cunoscut în 2018, după ce niște prieteni comuni le-au aranjat o întâlnire. Mulți nu știu, însă, că aceștia sunt despărțiși de o diferență mare de vârstă. Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992, iar Dani Oțil s-a născut pe 24 august 1980, ceea ce înseamnă că prezentatorul este cu 12 ani mai mare decât soția sa. Acest lucru nu îi împiedică să se iubească, dovadă că sentimentele sunt mai presus decât vârsta, înălțimea, kilogramele sau aspectul fizic ale persoanei de lângă tine.

Citește și: Gabriela a dat cărțile pe față! Motivul pentru care mama ei nu îl suportă pe Dani Oțil: „M-a electrocutat”

Dragostea dintre Dani Oțil și soția lui este mai presus de orice diferență care există între ei, cum și Gabriela Prisăcariu este mai presus decât prezentator cu mai exact 5 centimetri. Ea are 1,80, iar el 1,75. Cu toate astea, detaliile de acest gen sunt complet neimportante. De exemplu, aflați acum ceva timp la o nuntă, fotomodelul i-a încurajat pe miri să nu încerce să mascheze diferența de înălțime, aducând în discuție exemplul personal.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zice ‘Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?’ și omul zice ‘E nunta mea, lasă-mă în pace!’”, povestea cu ceva timp în urmă Dani Oțil, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.