Galeriile Stelei se unesc pentru Mihai Neşu. Meci de GALĂ în GHENCEA

Fanii stelişti vor să-l ajute pe Mihai Neşu şi le cer celor de la CSA stadionul din Ghencea pentru un meci de binefacere pe 7 mai, la 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

09 apr. 2016, 20:10

Mihai Nesu se chinuie la 5 ani de la accidentul de la coloana care l-a aruncat in scaun cu rotile pentru tot restul vietii sale. Suporterii Stelei vor sa stranga bani la un meci intre glorii in ziua de 7 mai, cand stelistii sarbatoresc 30 de ani de la castigarea Cupei CampionilorEuropeni. Pentru asta au nevoie de aprobarea CSA. Ultrasii Stelei se vor intalni duminica, la ora 15:00 pentru a discuta cu George Boroi.

Alexandru Tofan, unul dintre liderii suporterilor, a lansat un mesaj pe Facebook

Trebuie sa il ajutam pe Mihai Nesu. O sa va contactez telefonic pe toti cei din SUD. Avem nevoie de Ghencea pe data de 7 mai. Hai sa punem presiune pe Boroi, Talpan si pe toti din CSA. Hai sa facem o sarbatoare demna de 30 de ani de la Sevilla si sa il ajutam pe Mihai Nesu. Ne trebuie Ghencea pe 7 mai.

Avem nevoie de tot SUDUL, de toti stelsitii, de toti cei care iubesc culorile si traiesc pentru Steaua. Trebuie sa ajutam un om, un fotbalist, un stelist, un idol pentru unii…pana nu e prea tarziu.

Va rog sa ma contactati in privat toti cei care vreti sa ma implicati. Nu conteaza locul din stadion. Nu e loc de orgolii acum. Suntem in al 12-lea ceas. Acest lucru ne poate uni si ne poate da speranta acum. Steaua inainte de orice!

PS: rog toti liderii de grup de la SUD sa ma sune sau sa imi raspunda azi la telefon.

COMPLETARE: maine la ora 15.00 voi fi in fata stadionului Ghencea. Va astept pe toti acolo. Am vorbit cu grupurile, cu toata lumea. Toti cei care vor sa ajute si vor sa asculte ce am de spus si ce am discutat cu George Ogararu despre situatia lui Mihai Nesu, sunt asteptati sa vina acolo. Daca nu, ma duc si singur la Boroi si o sa-l implor sa ne dea stadionul pe 7 mai… Pana nu e prea tarziu. Nu vreau sa ajungem in curand sa se dea denumirea unei peluze sau unui sector din stadion, Mihai Nesu. Doamne fereste!

HAIDETI SA AJUTAM ACUM, CAT INCA MAI PUTEM! HAI SA NE MOBILIZAM. LASATI ORGOLIUL SI HAI SA FACEM UN BINE PENTRU UN STELIST DE-AL NOSTRU!!!