Garbine Muguruza a venit de la Wimbledon direct în România. Îşi petrece vacanţa în ţara noastră şi cântă o melodie de-a lui Puya VIDEO

Garbine Muguruza, numărul 12 WTA, şi fostă câştigătoare de Wimbledon (2017) şi Rolad Garros (2016), își petrece vacanța în România, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon.

06 iul. 2021, 23:25
Garbine Muguruza a venit de la Wimbledon direct în România. Îşi petrece vacanţa în ţara noastră şi cântă o melodie de-a lui Puya VIDEO

Garbine Muguruza a postat pe contul său de Instagram imagini din vacanţa petrecută în România. Campioana iberică a vizitat, între altele, Peștera Dâmbovicioara și Parcul Național Piatra Craiului.

Muguruza s-a filmat în timp ce fredona refrenul „Is this, is this the life” al melodiei „Undeva în Balcani”, piesă lansată de rapper-ul Puya în urmă cu 12 ani.

Citeşte şi Cum arată palmele unei duble campioane de Grand Slam înainte de startul turneului Roland Garros

Garbine Muguruza a fost eliminat vinerea trecută în turul trei al turneului de la Wimbledon, de către tunisianca On Jabeur, scor 7-5, 2-6, 3-6. Deținătoare a două Grand Slamuri (Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017), jucătoarea din Spania spune că, în perioada în care nu ține o dietă pentru turneele la care participă, mănâncă absolut orice își dorește, fiindcă îi place să mănânce și nu se poate abține: „Sunt strictă înainte de competiții, dar în restul anului mănânc ce vreau. Nu doar hamburgeri, ci paste, pește, cartofi. Îmi place să aleg bine momentele”.

„Îmi plac produsele de patiserie, dulciurile, paella. Mă ajută să am momente frumoase. Dacă aș sta acasă mâncând în fiecare zi fulgi de ovăz ar fi un dezastru, mi s-ar lua și aș ajunge să devorez 37 de gogoși, 27 de pizza. Sunt două chestii pe care nu le consum aproape niciodată: fast-food și băuturi răcoritoare.  Am renunțat să le mai consum la un moment dat și acum nu le mai suport. Am ajuns la concluzia că sunt porcării și am renunțat”, a spus Garbine Muguruza, citată de Gazeta Sporturilor.