Garcea intră în cursa pentru primăria sectorului 5

Fostul component al trupei Vacanţa Mare, Mugur Mihăescu, cunoscut sub numele de scenă, Garcea, va candida pentru funcţia de primar al Sectorului 5. Mihăescu a declarat pentru Adevărul că va intra în bătălia electorală din postura de candidat independent.

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 18:06
Garcea intră în cursa pentru primăria sectorului 5

Actorul Mugur Mihăescu nu este la primul contact cu scena politică. Până în toamna anului trecut a fost preşedinte al Partidului Verde, iar după ce a demisonat din conducere şi-a anunţat intenţia de a candida la unul din sectoarele Capitalei.

„Mă gândesc să candidez la primăria unui sector. Nu contează sectorul, pentru că în oricare dintre acestea există oameni. Pasiunea mea e să fac lucrurile frumoase, am dovedit ce pot face cu Centrul Istoric, şi cu toate proiectele de implicare legislativă”, declara Mihăescu pentru ziarul Ring, în toamna anului 2011.

„Aş legaliza prostituţia, marijuana şi sinuciderile, aş legaliza totul. E vorba de libertatea unui individ”, mai adăuga Mugur Mihăescu.

Principalii candidaţi pentru Mihăescu în lupta pentru pentru Sectorul 5 vor fi Marian Vanghelie, care conduce sectorul de 12 ani şi fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, care şi-a anunţat candidatura din partea PDL. Un alt contracandidat va fi Corin Romanescu, din partea UNPR.