Gardoş va juca în Premier League. Steaua se umple de bani de pe urma fundaşului

Transferul lui Florin Gardoş la Southampton va fi oficializat zilele acestea, potrivit presei britanice, care anunţă că stelistul a efectuat deja vizita medicală.

11 aug. 2014, 09:40
Gardoş va juca în Premier League. Steaua se umple de bani de pe urma fundaşului

Transferul lui Florin Gardoş în Premier League, la Southampton, a devenit o certitudine, fiind confirmat inclusiv de surse apropiate grupării engleze.

Potrivit mirror.co.uk, fotbalistul ar fi efectuat deja vizita medicală, suma de transfer este de 6 milioane euro, actele urmând să fie parafate în cursul acestei săptămâni.

Citeşte şi BOMBĂ la Steaua! Un jucător CHEIE e ca şi plecat. Gâlcă habar nu a avut ce se întâmplă

Tot la Southampton s-a vorbit că ar fi fost propus şi Vlad Chiricheş, celălalt fundaş de la Steaua ajuns în Premier League, dar „Sfinţii” sunt interesaţi de un alt fotbalist, argentinianul Marcos Rojo (Sporting Lisabona), care a evoluat şi la CM 2014.

Fundaşul central al Stelei şi al naţionalei României este principala ţintă pentru înlocuirea lui Lovren, după ce starul croat i-a urmat pe Lallana şi Lambert la Liverpool„, a scris mirror.co.uk, iar antrenorul  Ronald Koeman s-a exprimat şi el deschis pentru achiziţionarea lui Gardoş.

Florin Gardoş are 25 de ani şi nu a jucat niciun meci oficial pentru Steaua în acest sezon, din cauza unei accidentări. El a fost transferat în Ghencea în 2010, de la Concordia Chiajna, pentru 150.000 de euro.