Gary Speed, în formă de zile mari înainte de a se sinucide. VEZI ULTIMA FOTOGRAFIE

Daily Mail a publicat, luni, ultima fotografie a fostului selecţioner al Ţării Galilor, Gary Speed, făcută, culmea!, cu numai câteva ore înainte de a-şi pune capăt zilelor.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 14:57

Sâmbătă după-amiază, Gary Speed se fotografia zâmbitor cu un fan pe o stradă din Manchester. Tocmai filmase pentru emisiunea Football Focus şi părea a fi într-o dispoziţie excelentă. După numai câteva ore, soţia îl găsea spânzurat în locuinţa lor. Gestul său rămâne inexplicabil şi dureros pentru soţia sa şi cei doi fii adolescenţi, pentru foştii colegi şi pentru fani.

Stadioanele echipelor pentru care a jucat Speed au devenit, de duminică, altare închinate memoriei lui, cu sute de flori, lumânări, eşarfe, tricouri şi mesaje de adio.

Speed îşi povestise planurile prezentatorului de la BBC

Lumea fotbalului britanic este împietrită după sinuciderea lui Speed. Mai ales că nimic nu o prevestea, fostul fotbalist fiind într-o formă excelentă şi gândindu-se mult la viitor. Asta a povestit prezentatorul emisiunii Football Focus, de la BBC1, Dan Walker, care a petrecut cu Gary Speed patru ore.

„A fost un personaj spumos, ca de obicei. Vorbea despre copiii lui, despre cum au crescut, şi despre faptul că avea să joace golf săptămâna viitoare. Chiar şi despre mărunţişuri, cum ar fi faptul că abia intrase pe Twitter. S-a simţit foarte bine la emisiune şi chiar spunea că ar vrea să mai vină o dată înainte de Crăciun. Este îngrozitor să te gândeşti că cineva atât de talentat şi de plăcut, care avea toată viaţa înainte, a dispărut într-un mod atât de crud”, a spus Walker.

Presupusa sinucidere a lui Gary Speed a fost raportată la poliţie duminică dimineaţă, imediat după ora 7.00 dimineaţa. Potrivit anchetatorilor, nu se poate vorbi de „circumstanţe suspecte”.