Gașca Zurli face angajări. Mirela Retegan vrea să o înlocuiască pe Fetița Zurli. Trebuie doar să trimiți o scrisoare de intenție. ”Avem nevoie de mulți oameni”

Gașca Zurli face angajări. După ce mai mulți membri au părăsit proiectul atât de iubit în rândul copiilor, printre care chiar și Fetița Zurli, oamenii s-au întrebat ce se va întâmpla cu acest format. Ba mai mult, anumite voci din online speculau că Zurli este de domeniul trecutului și că micuții vor fi nevoiți să-și găsească alți eroi.

15 mart. 2024, 14:20
Gașca Zurli face angajări. Mirela Retegan vrea să o înlocuiască pe Fetița Zurli. Trebuie doar să trimiți o scrisoare de intenție. ”Avem nevoie de mulți oameni”
Gașca Zurli face angajări

Gașca Zurli face angajări. Pentru a pune capăt zvonurilor și tuturor speculațiilor, Mirela Retegan, fondatoarea proiectului, a dezvăluit ce se va întâmpla pe viitor cu Gașca Zurli.

Citește și: De ce s-a destrămat, de fapt, Gașca Zurli! Mirela Retegan a recunoscut totul printre lacrimi: „M-am pregătit să renunț la tot”

Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România.

Gașca Zurli nu se oprește!!!

Mai trebuie să ajungem în 275 de orașe din România ca să putem spune că am ajuns măcar o dată în fiecare oraș din țară și o să mă gândesc ce fac mai departe. Au plecat zeci de oameni în 17 ani. Au venit alții. Toate evenimentele din țară : Colectivul, Pandemia, Războiul din Ukraina ne-au zguduit din temelii.

Am găsit puterea să iau fiecare provocare ca pe o ocazie să transform Zurli în ceva și mai bun. Sunt sigură ca și de data asta e la fel. Am șansa să-l fac nemuritor.

Valorile Zurli le găsiți în cântece, în povești, în personaje și, din fericire, toate acestea sunt create de mine. Nimeni nu poate să plece cu nimic din ceea ce aparține copiilor și al lor trebuie să rămână🤗😘.

Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă. Personajele trebuie să ajungă mai departe în inimile copiilor români care trăiesc în toate colțurile României și ale lumii, în spitale, în școli, la țară și la oraș.

Și copiii care se nasc astăzi și cei care se vor naște peste 5 ani și copiii copiilor noștri o să se bucure de Fetița Zurli, Tura Vura, Clopoțel, Tashu…

Eu o să mă asigur de asta oricâte încercări o să vină peste mine. Nu sunt singură. Am lângă mine toți părinții de bun simț din România. Cu ei am ajuns până aici și miile de mesaje pe care le-am primit zilele astea imi dau putere.

Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România!

Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea – să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple„, a scris Mirela Retegan, pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Retegan (@mirela.retegan)

Gașca Zurli face angajări

Chiar dacă dezamăgirea a fost mare, în momentul în care anumite personaje cheie au decis să spună „adio” proiectului, fondatoarea Zurli spune că nu se dă bătută atât de ușor și va duce mai departe, indiferent de obstacole, proiectul care a cucerit sute de copii de-a lungul timpului. Mai mult, a anunțat că face angajări pe mai multe posturi, caută artiști, animatori, șoferi, vânzători, dar și oameni de social media.

Dacă vreți să fiți parte din proiectul Zurli, scrieți o scrisoare de intenție la [email protected]. Pornim motoarele. Avem nevoie de mulți oameni ca să facem ce ne-am propus. Căutăm artiști, animatori, sunetiști, șoferi, vânzători, oameni de social media.

Când Dumnezeu îți închide o ușă, îți deschide o fereastră . Folosește-o. Vino alături de mine să trăiești Magia Zurli„, a mai scris Mirela Retegan.