Găsește pisica ascunsă din fotografie. Dacă reușești acest lucru în 15 secunde, te poți considera un geniu

Găsește pisica ascunsă din fotografie! Iluziile optice ne ajută să ne creștem abilitățile de concentrare. Dacă poți observa felina din imagine în doar 15 secunde, atunci ești un geniu.

09 dec. 2022, 16:14
Găsește pisica ascunsă din fotografie. Dacă reușești acest lucru în 15 secunde, te poți considera un geniu

Aceste iluzii optice ne determină o sumedenie de abilități cognitive. Este deja demonstrat că o persoană care se antrenează regulat cu ajutorul iluziilor optice își sporește capacitatea de concentrare. Tu reușești să zărești pisica din imagine?

Găsește pisica ascunsă din fotografie, în 15 secunde

În imaginea de mai sus se poate zări un spațiu de depozitare ce conține componente vechi ale unui calculator, precum și multe cabluri. După cum putem observa, debaraua este plină de praf. Întrebarea este dacă reușești să zărești felina. Ei bine, îți dăm un indiciu: felina nu este în partea dreaptă a imaginii. Dacă totuși nu ai reușit să o identifici, ea se află ascunsă printre acele cabluri.

Citește și :Test de inteligență. Găsește greșeala din jocul de fotbal din imagine. Microbiștii adevărați vor rezolva misterul în mai puțin de cinci secunde

Iată rezolvarea:

 

Nivelul IQ-ului. Când te poți considera un geniu

Se spune că cei care au o valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt persoane extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Este valoarea de IQ extraordinar de înaltă.

Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Este valoarea de IQ extraordinar de înaltă. Persoane cu IQ-ul acesta sunt specialişti, cercetători sau manageri foarte buni. Valoarea asemănătoare a IQ-ului . au de exemplu guvernerul de California şi fostul actor Arnold Schwarzenegger sau actriţa Nicol Kidman.

Citește și : Una dintre cele mai grele iluzii optice de iarnă. Găsește ursul polar în 15 secunde

Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Atât teste de inteligență cât și iluziile optice sunt foarte utile pentru noi toți, în special pentru copii,  deoarece îi determină să se concentreze mult mai bine și să rămână atenți mai mult timp.