Test de inteligență. Găsește greșeala din jocul de fotbal din imagine. Microbiștii adevărați vor rezolva misterul în mai puțin de cinci secunde

Testele de inteligență le dau mari bătăi de cap oamenilor, însă majoritatea dintre ele pot fi rezolvate foarte repede cu puțină atenție. În ultima vreme, circulă pe internet o imagine amuzantă cu un joc de fotbal, care ascunde o greșeală pe care microbiștii o sesizează imediat

29 nov. 2022, 10:45
Test de inteligență. Găsește greșeala din jocul de fotbal din imagine. Microbiștii adevărați vor rezolva misterul în mai puțin de cinci secunde

Test de inteligență. Astăzi îți propunem un test de inteligență amuzant, care poate fi rezolvat în mai puțin de cinci secunde cu un minim de efort. În ultima perioadă, pe internet circulă o imagine cu un joc de fotbal în care a fost strecurată intenționat o greșeală, care să îi pună în dificultate pe internauți.

Citește și Testul de inteligență pentru IQ 145+ pe care geniile îl rezolvă în aproximativ 20 de secunde

Acesta nu este foarte complicat și nu necesită foarte multe cunoștințe în domeniul fotbalului, ci un minim de atenție.

Micobiștii îl vor rezolva în mai puțin de cinci secunde, însă se pot descurca și cei care nu se dau în vânt după fotbal.

În imagine se află un grup de băieți care joacă fotbal, asta în timp ce un arbitru monitorizează activitatea fiecărui jucător de pe teren. Și ca în orice joc de fotbal, regulile sunt respectate cu sfințenie însă aici este introdusă greșeala.

 

Dacă încă nu ați descoperit despre ce greșeală este vorba o să vă dăm un mic indiciu. Priviți cu atenție cartonașul pe care arbitrul îl ține ridicat în mâna dreaptă, acesta are culoarea albastru, deși în fotbal știm cu toții că nu există o astfel de culoare.

Potrivit regulilor din fotbal, cartonașele pe care arbitrii le folosesc ca mijloc de a-i disciplina jucători pentru comportamentul neadecvat din timpul meciului sunt galbene și roșii. Astfel, greșeala din imagine este după cum deja v-ați dat seama, culoarea cartonașului ridicat de arbitru.

Citește și Test de inteligenţă dedicat celor cu IQ peste 130. Dacă ştii răspunsul înseamnă că ai o minte sclipitoare