Găseşte-ţi jumătatea la cumpărături. Alimentele care trădează persoanele singure

Este, oare, un supermarket varianta ideală atunci când îţi cauţi un potenţial partener de cuplu? Un magazin din Melbourne testează această teorie, transformându-se în agenţie de matrimoniale pentru clienţii singuri.

29 ian. 2016, 10:34
Găseşte-ţi jumătatea la cumpărături. Alimentele care trădează persoanele singure

Reprezentanţii magazinului propune celor singuri să împartă un coş de cumpărături cu un potenţial partener pe care îl cunosc la faţa locului.

„Căruciorul dragostei” a fost creat special pentru acest experiment, fiind împărţit în trei compartimente, două individuale şi unul comun, în formă de inimă, unde pot fi introduse produsele care întrunesc preferinţele ambilor parteneri. Poţi vedea cum arată acest cărucior în galeria foto de mai jos.

Managerul departamentului de marketing al magazinului, Natasha O’Brien-Limmer, susţine că potenţialii parteneri vor avea o mulţime de subiecte de discuţie în timp ce se plimbă prin magazin şi că ideea care stă la baza experimentului este aceea că anumite produse pe care le adaugi în coşul de cumpărături pot trăda dacă eşti singur sau într-o relaţie.

Iată ce spun anumite produse despre statutul tău:

Ton, usturoi sau ceapă

Deşi sunt delicioase, aceste alimente indică faptul că probabil nu ai o întâlnire după ce serveşti un preparat care conţine ton, usturoi sau ceapă. Din cauza mirosului specific, deranjant pentru unii, aceste alimente se regăsesc mai degrabă în coşul de cumpărături al unei persoane care nu are o relaţie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.