Gata cu sărăcia! Peste 700 de români au șansa să câștige lunar suma de 2.200 de euro

Vești bune pentru românii aflați în căutarea unui loc de muncă. În această perioadă foarte multe companii din țară fac recrutări și oferă pe lângă salarii bonusuri precum 13-lea salariu, program flexibil, asigurare de sănătate şi multe alte facilităţi.

17 nov. 2023, 14:23
Gata cu sărăcia! Peste 700 de români au șansa să câștige lunar suma de 2.200 de euro
Peste 700 de români au șansa să câștige lunar suma de 2.200 de euro

Peste 700 de români au șansa să câștige lunar suma de 2.200 de euro. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă foarte bine plătit trebuie să știe că îl pot găsi în doar câteva firme din România.

Citește și Veste îngrijorătoare pentru angajaţii unei cunoscute fabrici de piese auto din România. Aproape 5.500 de locuri de muncă vor fi desfiinţate

Peste 700 de români au șansa să câștige lunar suma de 2.200 de euro

Majoritatea locurilor de muncă care oferă satisfacții salariale peste medie sunt în companiile care dezvoltă sistemele IT. De exemplu, un deployment engineer câștigă lunar un salariu între 1.800 şi 2.200 de euro net, potrivit datelor de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un deployment engineer se ocupă de implementarea platformelor pentru operatorii mobili şi producătorii de dispozitive IoT, şi integrarea acestora cu sistemele IT ale clienţilor. De asemenea, participă la procesul de migraţie a acestor platforme dintr-un centru de date privat în cloudul public”, au transmis reprezentanții bestjobs.

Potrivit experților, rolul de deployment engineer implică lucrul cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL sau VNet Gateway.

„Produsele finale permit gestionarea soluţiei eSIM la distanţă pentru numeroşi clienţi de înaltă importanţă. Acest rol implică lucrul cu tehnologii precum Azure, Azure Kubernetes Service, Linux, Docker, Git, Jenkins, SQL/CQL, VNet Gateway, Python, Terraform, Grafana/Prometheus, Cassandra DB, Maria DB/MySQL, Redis, JVM. Oferta salarială este între 1.800 – 2.200 euro net”, a dezvăluit Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Cei care ocupă un astfel de post beneficiază de al 13-lea salariu, program flexibil, asigurare de sănătate, acces la cursuri şi platforme de e-learning.

În aceste momente, în România sunt 714 de posturi vacante pentru poziţia de deployment enginee  disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active, iar cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Sibiu şi Timişoara.

Totodată, sunt foarte multe locuri disponibile și la o nouă fabrică auto din comuna Căteasca, de lângă Pitești, în județul Argeș, unde se fabrică obiecte ştanţate pentru industria auto, în special pentru interioarele de maşini.

„Noi producem obiecte ştanţate pentru industria auto, în special pentru interioarele de maşini, iar produsele din UKS Stamping vor fi livrate în toată lumea. Este o fabrică cu tehnologie modernă, de ultimă generaţie în industrie. Noi locuri de muncă vor fi garantate”, a declarat Ionuţ Zamfirache, manager general UKS Stamping, la inaugurarea fabricii.

Citește și RetuRO extinde rețeaua Sistemului de Garanție-Returnare (SGR) cu a treia fabrică aflată în județul Bacău, creând 70 de noi locuri de muncă ecologice