GAZ METAN – FCSB 1-3. Schimbare de lider în Liga 1. CLASAMENT

FCSB a învins în deplasare Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0.

RomaniaTV.net
12 aug. 2018, 17:14
GAZ METAN – FCSB 1-3. Schimbare de lider în Liga 1. CLASAMENT

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenit după ce a fost condusă cu 1-0.

Gazdele au marcat prin Fofana ’30. Pentru FCSB au înscris Moruţan ’49, Gnohere ’63 şi Coman ’83.

FCSB urcă pe locul 2 în acest moment, la un punct în spatele campioanei en-titre, CFR Cluj.

CLASAMENT LIGA 1

lclasament

Evoluţia scorului:

Min. 83: GAZ METAN – FCSB 1-3, gol Coman

Min. 63: Gooool, FCSB! Goool, Gnohere! Coman îi aşază mingea pe cap lui Gnohere, iar atacantul francez reia şi duce scorul la 2-1.

Min. 49: Goool, FCSB! Moruţan restabileşte egalitatea, cu o execuţie simplă cu piciorul drept, după o pasă filtrantă venită de la Ovidiu Popescu.

Min. 43: Bară, Gaz Metan: Chamed îi pasează lui Carlos Fortes, iar vârful portughez şutează bine cu latul, însă mingea loveşte bara.

Min. 30: Gooool, Gaz Metan! Fofana înscrie cu noroc, şutul mijlocaşului fiind deviat în proprie poartă de Junior Morais.

 

 

 

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Batista – Creţu, M. Constantin, Diallo, Buşu – Fofana, Cristea – Olaru, Chamed, Ely Fernandes – Carlos Fortes.
Antrenor: Mihai Teja

Echipa de start a celor de la FCSB: Bălgrădean – A. Jakolis, Planic, Nedelcu, Jr. Morais – Ov. Popescu, Qaka – Man, Moruțan, Fl. Coman – Rusescu
Rezerve: A. Vlad – Pintilii, L. Filip, Gnohere, F. Tănase, R. Benzar, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

GAZ METAN – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Mesajul vicecampioanei este unul clar: Dică va folosi o echipă improvizată, pentru a-şi odihni mai multe piese de bază pentru returul cu Hadjuk Split, care o poate duce în play-off-ul Europa League. Astfel, sunt şanse mari pentru Raul Rusescu să fie pentru prima oară în tricoul FCSB, de la revenire.

Mesajul vicecampioanei este unul clar: Dică va folosi o echipă improvizată, pentru a-şi odihni mai multe piese de bază pentru returul cu Hadjuk Split, care o poate duce în play-off-ul Europa League. Astfel, sunt şanse mari pentru Raul Rusescu să fie pentru prima oară în tricoul FCSB, de la revenire.

Gaz Metan Mediaș – FCSB LIVE VIDEO. Gaz Metan și FCSB se vor duela pentru a 24 oară într-un meci de Liga 1. Până în prezent, FCSB conduce categoric cu 15-3 la victorii, alte 5 meciuri încheindu-se la egalitate. 10 meciuri s-au jucat între cele două la Mediaș. FCSB s-a impus de 5 ori, Gazul o singură dată, iar 4 meciuri s-au încheiat nedecis.

GAZ METAN – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Gigi Becali a anunţat că atacantul Carlos Fortes poate ajunge la FCSB în pauza de iarnă, dar informaţia a fost infirmată atât de jucător, cât şi de oficialii lui Gaz Metan.

”Păi dacă au fost impresarii lui la mine. Au zis niște sume. Și le-am spus suma asta dacă duminică își dă cu stângul în dreptul (n.r. râde). Glumesc. Eu le-am spus să facem actele repede și să joace duminică în roș-albastru. Au zis că nu e posibil. Au zis că vor să îl mai țină 6 luni la Gaz Metan. Îl iau un an împrumut, cu drept de cumpărare pe 5 ani. Și contract cu el. Îl pun pe cântar când vine, cu „Bizonul” nu am făcut aşa pentru nu am avut experiență”, a spus Gigi, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, cu câteva zile în urmă.

Fără golurile înscrise de Fortes, Gaz Metan Mediaș ar fi acumulat în clasament numai două dintre cele șapte puncte. Toate cele 3 reușite au stabilit scorul final al partidelor, 2-1 cu Chiajna, 1-1 la Voluntari și 3-2 cu Dinamo.

”Clubul nu vrea și nu va vinde niciun jucător la ora asta. Noi pe Fortes îl avem în coproprietate cu Braga. Noi avem 60%, Braga are 35% și 5% are clubul din liga a treia. El are patru kilograme în plus. Noi îl pregătim prin joc.

Nu am nicio problemă cu domnul Becali. Nu am nicio treabă. Nu vom vinde nici în iarnă. Ne lăsăm pe mâna clubului Braga, ei au alte sume. Noi doar creștem jucătorul. Nu vom vinde nimic. Punct.”, a fost răspunsul lui Ioan Mărginea pentru Becali.

GAZ METAN – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dică aşteaptă fundaşul central

După accidentările lui Bălaşa şi Momcilovic, roș-albaștrii atacă pista Lindsay Rose -fotbalist de la Lorient (liga a doua franceză). Fundașul central de 1,84m este cotat de transfermarkt.de la 800.000 de euro și în a doua jumătate a sezonului trecut a fost împrumutat la Bastia. Pistele Jubal și Puljic au fost abandonate – jucătorii sunt istorie pentru FCSB!

Rose a mai trecut în carieră pe la Laval, Valenciennes și Lyon. În urmă cu doi ani, Lyon l-a cedat definitiv la Lorient. Cu selecții la toate naționalele Franței, lui Rose i se prevedea un viitor măreț, însă nu a reușit să confirme părerea specialiștilor. Asta pentru că o accidentare teribilă, în stagiunea 2013-2014, i-a pus în pericol cariera. Pe vremea aceea la Valenciennes, apărătorul a prins doar nouă meciuri în întreaga carieră, suferind o ruptură de ligamente.

Acum, Rose a scăpat de problemele medicale și vine după cel mai bun sezon al carierei sale. În stagiunea precedentă a marcat de 4 ori, fiind un om important al celor de la Lorient.

GAZ METAN – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Episodul „Olaru”

Pe lângă Fortes, încă un jucător al medieșenilor a mai fost dorit de vicecampioană. Este vorba de Darius Olaru. Mijlocașul a mai fost la un pas să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică și în iarnă, însă atunci evenimentele au luat o turnură la 180 de grade, după ce Gigi Becali îi pregătise deja contractul. Mai exact, la acel moment, oficialii medieșenilor nu s-au pus de acord cu Becali în ceea ce privește suma de transfer și procentele dintr-un eventual viitor transfer.

„La palat a fost domnul Ioan Mărginean, de la Gaz Metan, și au vorbit mai bine de o oră despre transfer. Becali dădea 500.000 de euro, medieșenii voiau cu 100.000 mai mult și 20 la sută procente dintr-un eventual transfer. Mai mult, au solicitat ca jucătorul să plece de la Mediaș abia în vară, pentru a ajuta echipa să rămână în prima ligă. Dacă la ultimul aspect cele două părți au fost de acord, la capitolul procente Becali a făcut o criză de nervi și n-au ajuns la înțelegere! Atunci Mărginean a zis că el nu cedează niciun euro și că transferul pică. Patronul FCSB-ului s-a enervat și le-a rupt contractul în față”, a dezvăluit unul dintre oamenii din conducerea medieșenilor